Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як заощадити в інтернеті – прості секрети

Як заощадити в інтернеті – прості секрети

Не секрет, що купувати багато речей в інтернет майданчиках набагато вигідніше, ніж в оффлайн магазинах. Але навіть в онлайн бутіках можна ще і додатково економити. Хочете знати, як? Ми з вами поділимося простими секретами, з деякими з яких можливо ви вже знайомі.



Сервіси знижок

Плануючи покупку і підшукуючи відповідний товар, не полінуйтеся зайти на сервіси знижок і купонів, де практично завжди можна знайти додатковий бонус або приємний подарунок до покупки. В тому числі, якщо ви збираєтеся відправитися просто в салон краси або відпочити ввечері з друзями в рідному місті, а не в столиці, в мережі можна отримати додаткові знижки на послуги або знайти цікаві акції навіть для невеликих міст, не кажучи вже про найбільші міста нашої країни.

Програми лояльності

Бонусні та дисконтні карти працюють не тільки в звичайних магазинах і кафе, але і в інтернет-магазинах. Не забувайте про них і не нехтуйте ними – нехай навіть невеликі, додаткові знижки в сумі допоможуть трохи заощадити ваші гроші.

Основна маса угод онлайн в Україні сьогодні відбувається через ПриватБанк, який в свою чергу має відмінну програму лояльності, під назвою «Бонус +». У цій програмі беруть участь понад 50 українських інтернет майданчиків, повертаючи вам суму знижки на картку. Плюс до всього, накопиченими бонусами можна ще і розраховуватися. Інші банки теж часто пропонують досить вигідні і цікаві умови безготівкового розрахунку і покупок в мережі, просто поцікавтеся цим питанням у представника вашого банку.

Перевірте вартість

Побачивши те, що так давно шукали в онлайн магазині, не поспішайте робити покупку. Різні магазини пропонують різні ціни. Якщо вам сподобалася якась річ, перед покупкою скористайтеся одним із сервісів, які показують наявність товару на різних сайтах і дозволяють знайти найвигідніші ціни на нього.

Не відмовляйтеся від розсилки

Якщо вам сподобався інтернет-магазин або сайт послуг, не відмовляйтеся від розсилки. Як правило, в розсилку намагаються помістити найвигідніші пропозиції та найцікавіші акції. Таким чином, ви завжди будете в курсі того, що і де вигідніше купити зараз.

Спільні покупки

Платити за доставку однієї пари шкарпеток звісно безглуздо, але якщо такі дрібниці купувати разом з подругами або колегами по роботі, може вийти цілком вигідно. Наприклад, можна зібратися і спільно замовити колготки – вони ніколи не бувають зайвими, але навіть на такій дрібниці можна непогано заощадити.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Композитні басейни: Ідеальний Вибір для Вашого Двору

Плануєте встановлення басейна в своєму дворі? Розглядаєте різноманітні варіанти, але ще не вирішилися? Прийміть у розгляд композитні басейни під ключ – сучасне та практичне рішення, яке дозволить вам насолоджуватися комфортом та задоволенням протягом багатьох років. У цій статті ми розглянемо переваги композитних басейнів, процес встановлення та обладнання, а також інші корисні поради для власників басейнів.

Дитяча казка: Бяка та мішок поганих слів

В давні часи жила серед людей Бяка. Вона мала зовнішність звичайної молодої дівчини. Та на справді Бяка була казковою істотою – близькою родичкою Баби Яги та Бабая.

Ідея великодніх подаруночків: курчата з цукерками з лотків від яєць

Нам подобаються прості ідеї поробок, які можна зробити з дітьми, а святкові – ще більше! Ці милі курчата з картонних лотків від яєць допоможуть вам підняти настрій собі і близьким, підготуватися до Великодня і зайняти дітвору, яка вже змучилася сидіти вдома в чотирьох стінах. Наповніть їх цукерками і розставте по будинку або даруйте рідним і близьким у світле свято Великодня!

Двоярусні ліжка від магазину ´Планета Мебелі´: практичність та комфорт для ваших дітей

Двоярусні ліжка є ідеальним рішенням для дитячих кімнат, дозволяючи ефективно використовувати простір та забезпечуючи зручне розміщення для двох чи більше дітей. Магазин меблів 'Планета Мебелі' https://planeta-mebeli.kh.ua/korpusni-mebli/dvuhyarusnye-kuhni-harkov пропонує широкий вибір якісних та функціональних двоярусних ліжок, які поєднують у собі практичність, комфорт та безпеку.