Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

9 перевірених методів знайти своє щастя, успіх та просвітлення якщо ви – мати-одиначка

9 перевірених методів знайти своє щастя, успіх та просвітлення якщо ви – мати-одиначка

Мати-одиначка - це не вирок! Ви можете жити повноцінним життям та давати наснагу своїм дітям! 9 перевірених методів знайти своє щастя, успіх та просвітлення якщо ви – мати-одиначка.

Життя б’є нас іноді дуже сильно. Так буває: дехто взагалі не хоче жити в родині в класичному її розумінні, хтось рятує своє життя та життя своєї дитини, а хтось, лякаючись проблем, просто тікає в безтурботність. Виглядає досить сумно.

Ці прості прийоми допоможуть вам позбавитись негативних думок стосовно вашого соціального становища та приборкати негативну енергію, перетворивши її на корисне розуміння себе. І коли ви побачите позитивний результат та зрозумієте живу енергію кожного дня та кроку разом зі своєю дитиною, то зможете в повній мірі насолодитись родинним щастям та здійснити свої мрії.

Щастя.

Ухваліть вашу зону комфорту. Мати одиначка завжди намагається компенсувати відсутність другої половинки: приєднується до великих компаній, випробовує он-лайн знайомства та заводить багато знайомих. Але все частіше ми переконуємось, що в невеличкому колі довірених друзів ми психологічно почуваємось набагато краще. Тож не ставте під сумнів своє становище – прийміть його! Ваш особистий простір повинен бути зоною комфорту, що дає вам наснагу та позитив для виховання дитини та майбутніх звершень.

Погодьтесь зі своїм холостяцьким становищем. Іноді жінці дійсно краще бути самотньою, ніж заставляти своїх дітей постійно знаходитись в зоні бойових дій, суперечок та неповаги. І ви знаєте, що прийняли правильне рішення, але часто виникає питання: це надовго чи назавжди? То й що?! Насолоджуйтесь своєю самотністю! Ви не зобов’язані звітувати за витрачені кошти, можете приймати власні рішення без згоди з кимось іще, залишити брудний посуд ще на один день та нарешті завести собаку або кота. Є безліч свобод, що варті вашої уваги. Любіть себе в ці хвилини, і у вас все вийде!

Зверніть увагу на ваш зовнішній вигляд. Ви надто худа або товста? Ваше волосся потребує фарбування? Ваше тіло жадає догляду? Нарешті ви можете зробити лазерну епіляцію та схуднути до бажаної ваги – ніяких образливих прізвиськ та коментарів ви не почуєте! Скориставшись популярними акціями та пропозиціями, ви зможете витратити стільки коштів, скільки вважатимете за потрібне! Вам ніхто не буде заважати та глузувати з ваших дій! Головне, щоб ви почувалися впевнено та комфортно.

Успіх.

Займіться своєю кар’єрою. Давайте дивитись правді в очі: багато хто з нас не любить своєї роботи. Хтось вважає її низькооплачуваною, хтось нецікавою тощо. Але коли ви мати-одиначка, то вам треба бути обачною: втрата роботи може означати втрату джерела існування для вашої родини. Тому, замість того, щоб ненавидіти свою роботу – прийміть її та будьте їй вдячні. Навчіться приділяти більше уваги тому, що вам в ній подобається. Підіть на додаткове навчання, підвищення кваліфікації або вивчить он-лайн іноземну мову. Так ви зможете використати свій потенціал та нарешті зайнятися улюбленою справою та заробляти більше грошей.

Досягніть успіху у своїх пристрастях. Завжди хотіли відточувати навички позаштатного журналіста? Колись в коледжі почали справу з веб-дизайну? Подобається створювати нові інтер’єри? Тепер у вас набагато більше часу, ніж ви думаєте. Приділіть своєму хобі більше уваги і, можливо, вам вдаться отримати визнання в улюбленому занятті.

Просвітлення.

Прочитайте книгу. Напевне, у кожної з нас є книга, яку ми хотіли б прочитати. Тепер на це є набагато більше часу! Художній твір світового письменника, кулінарні витвори улюбленого героя або курс з навчання правильним інвестиціям – тепер все це ви можете опанувати в будь-який час і стати набагато досвідченішою.

Припиніть вибачатись. Багато разів, ви, як мати-одиначка, припускали, що зробили щось неправильно. Ви часто ставите під сумнів себе, свої рішення та взагалі життя. Але настає момент, коли ви повинні перестати вибачатися за все. Зробіть це для себе! Говоріть частіше зі своєю дитиною, пояснюйте те, що ви думаєте і відчуваєте. Це зміцнить вашу впевненість і внутрішню силу. Хибна думка, що не вибачатися означає перетворитися на стерво. Це не так! Це просто означає, що ви маєте свою думку та відстоюєте її.

Припиніть піклуватись про те, над чим не маєте контролю. Зараз мова піде про думку інших людей про вас, вашу родину, ваше життя тощо. Коли ви маршируєте лише під звуки свого барабану, то інші ритми вмирають у ваших вухах. Жити лише задля схвалення іншими людьми – це впевнений шлях до нещастя! Припиніть соромитися ваших почуттів. Більшість мам-одиначок не хочуть, щоб оточуючі бачили їх емоції. Таким чином, заганяючи себе в глухий кут депресій та тривожності. Немає нічого поганого в тому, що ви покажете свої почуття. Якщо це стрес на роботі або проблеми у відносинах, то поділіться ними зі своїми близькими. Ви маєте право бути почутою!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Красиві вірші та смс-привітання з Новим Роком Дракона

Коли годинник б´є дванадцять,
А за вікном кружляє сніг,
Ми від душі поздоровляєм
З Роком Дракона Вас усіх.

Українські традиції Святого Вечора

Скільки чудових традицій має наш народ! Але сьогодні, нажаль, мало хто їх шанує і продовжує пропагувати, плекати у своїх сім’ях. Чи то соромимось, чи не надаємо цьому значення, чи просто не знаємо їх?

Різдвяна казка: Фея Різдва

Маленька різдвяна фея вже знала, що це її останнє Різдво на Землі. Вже кілька десятків років саме її, найдосвідченішу фею, посилали до людей. Вона була головною берегинею різдвяних приготувань. Бо до цього свята кожна українська родина готувалася по-особливому, ставлячи на стіл традиційні дванадцять страв.

Готуємося до Нового Року: прикмети, забобони і практичні поради

Всі ми віримо в диво Нового Року і завжди сподіваємося, що прийдешній рік принесе нам хороші зміни в житті. Проте, сподіватися лише на наступний рік або його заступника – Білого Металевого Бика – часто недостатньо. Ви і самі повинні підштовхнути себе до цих змін. Як же підготуватися до прийдешнього року і провести рік, що минає? На цю тему ми зібрали для вас не тільки практичні поради, а й прикмети і забобони, які завжди супроводжують чарівний новорічний період.