Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

«Як говорити, щоб діти нас слухали», автор Г. Норман Райт

Як говорити, щоб діти нас слухали

Як пізнати унікальність своєї дитини, як правильно слухати її, вибирати час для розмови і налагоджувати взаємини з нею, як будувати стосунки з дочкою та сином підліткового віку?

Відповіді на ці та інші питання пропонує автор цієї книжки, особливістю якої є гармонійне поєднання особистих роздумів, різноманітних досліджень у сфері виховання, реальних прикладів і посилань на рядки Святого Письма. Для батьків, вихователів, учителів і всіх тих, хто цікавиться вихованням дітей.

Рік видання: 2007
ISBN: 978-966-395-098-3
Формат: 145х200
Палітурка: м´яка
Кількість сторінок: 144

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Літні канікули: чи має дитина дотримуватись розпорядку дня?

Літо – довгождана пора усіх школярів, пора найдовших канікул! Можна відпочити, насолодитися свободою, досхочу награтися, зайнятися тим, на що раніше завжди бракувало часу, а ще… нарешті відіспатися.

Чому треба обов´язково вчитись бути батьками?

Батьківство для багатьох — це найважливіша й найскладніша робота, яку ми будь-коли виконували, і роль, про яку ми дуже мало знаємо. Батькам та іншим опікунам (прийомним батькам, бабусям, дідусям, тощо) необхідно користатися нагодою, щоб читати поради про нові стратегії спілкування з нашими дітьми та отримувати задоволення від спілкування з ними.

«Самостійна дитина: як навчити дітей упорядковувати власне життя» Вільям Стіксрад, Нед Джонсон

Надто любите свою дитину й тому не сварите її через домашку? Ваша дитина має проблеми з навчанням, синдром дефіциту уваги, страждає на гіперактивність або розлади аутистичного спектру? Намагаєтеся навчити чадо самоконтролю, але марно? Добре, що є ця книжка, бо ви мали б багато клопоту та дитячих сліз!

Як відсвяткувати День Святого Валентина, якщо немає на кого лишити дитину?

Відмічання Дня Святого Валентина вже міцно ввійшло в українську культурну традицію. Це свято двох закоханих сердець, та нерідко постає питання, як відсвяткувати День Закоханих, якщо немає на кого залишити свою дитину. Ця обставина ні в якому разі не має стати на заваді святкуванню, яке черговий раз дасть вам змогу продемонструвати одне одному свої почуття.