Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Пологи - міфи та правда

Пологи - міфи та правда

Від нещодавна чоловіки можуть ходити у відпустки по догляду за дитиною. Збільшилась і сума виплат за кожну народжену дитину, проте сам процес появи дитини на світ не змінить ніхто і ніколи. Її має виносити жінка, і народити теж звичайно вона. Чоловік - невеличка розрада під час пологів. Як народжуть сьогодні жінки дивіться далі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Композитні басейни: Ідеальний Вибір для Вашого Двору

Плануєте встановлення басейна в своєму дворі? Розглядаєте різноманітні варіанти, але ще не вирішилися? Прийміть у розгляд композитні басейни під ключ – сучасне та практичне рішення, яке дозволить вам насолоджуватися комфортом та задоволенням протягом багатьох років. У цій статті ми розглянемо переваги композитних басейнів, процес встановлення та обладнання, а також інші корисні поради для власників басейнів.

Дитяча казка: Бяка та мішок поганих слів

В давні часи жила серед людей Бяка. Вона мала зовнішність звичайної молодої дівчини. Та на справді Бяка була казковою істотою – близькою родичкою Баби Яги та Бабая.

Ідея великодніх подаруночків: курчата з цукерками з лотків від яєць

Нам подобаються прості ідеї поробок, які можна зробити з дітьми, а святкові – ще більше! Ці милі курчата з картонних лотків від яєць допоможуть вам підняти настрій собі і близьким, підготуватися до Великодня і зайняти дітвору, яка вже змучилася сидіти вдома в чотирьох стінах. Наповніть їх цукерками і розставте по будинку або даруйте рідним і близьким у світле свято Великодня!

Двоярусні ліжка від магазину ´Планета Мебелі´: практичність та комфорт для ваших дітей

Двоярусні ліжка є ідеальним рішенням для дитячих кімнат, дозволяючи ефективно використовувати простір та забезпечуючи зручне розміщення для двох чи більше дітей. Магазин меблів 'Планета Мебелі' https://planeta-mebeli.kh.ua/korpusni-mebli/dvuhyarusnye-kuhni-harkov пропонує широкий вибір якісних та функціональних двоярусних ліжок, які поєднують у собі практичність, комфорт та безпеку.