Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сніжнокрилі янголи

Сніжнокрилі янголи

"Сніжнокрилі янголи" – барвисте подарункове видання для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Метою авторського колективу – сучасних українських письменників і художників – було підготувати яскравий дарунок для найменших читачів до світлих зимових свят (Святого Миколая, Нового року, Різдва, Водохреща), а також до іменин, радісного Дня Янгола. Це збірник різножанрових творів для дітей, він містить казки, оповідання, легенди, вірші, колискові та дитячі молитви. Їх об’єднують чарівливі зимові образи та таємнича тема янгольського світу, яка напевне зацікавить кожну дитину.

Видання задумувалося як книга для сімейного читання. Підібрані твори не лише подарують родинні кілька казкових вечорів, але й допоможуть батькам обговорити з дитиною багато важливих тем, зокрема, як перемогти страх темряви та самотності.

Упорядник Зоя Жук

*Рік видання: *2009
*ISBN: *978-966-395-265-9
*Формат: *245х280
*Палітурка: *тверда
*Кількість сторінок: *80

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Мазі негормональні при псоріазі у Києві та Україні з доставкою

Псоріаз – хронічна патологія, з якою може зіткнутися будь-яка людина. Хвороба вражає здорові ділянки шкіри та носить системний характер. Вона характеризується появою червоних плям, лусочок і сильної сверблячки. Цей стан викликає не лише фізичний дискомфорт, а й суттєво знижує якість життя людини у будь-якому віці.

Ідея великодніх подаруночків: курчата з цукерками з лотків від яєць

Нам подобаються прості ідеї поробок, які можна зробити з дітьми, а святкові – ще більше! Ці милі курчата з картонних лотків від яєць допоможуть вам підняти настрій собі і близьким, підготуватися до Великодня і зайняти дітвору, яка вже змучилася сидіти вдома в чотирьох стінах. Наповніть їх цукерками і розставте по будинку або даруйте рідним і близьким у світле свято Великодня!

Гемодіаліз – інноваційний метод лікування ниркових захворювань

Гемодіаліз відіграє важливу роль у лікуванні пацієнтів із хронічними нирковими захворюваннями, забезпечуючи виведення токсинів і зайвої рідини з крові. Серед лідерів у цій галузі вирізняється Гемодіалізний центр NiproLife, який надає своїм пацієнтам доступ до передових процедур апаратного гемодіалізу, що відповідають міжнародним стандартам лікування хронічних хвороб нирок. Докладніше про центр та його послуги можна дізнатися на офіційному сайті https://niprolife.com.ua/niprolife-v-kieve/.

Дошка терасна: тонкощі монтажних робіт

Слідкуєте за модними трендами у сфері будівництва та дизайну? Одним з них є використання терасної дошки у якості покриття для підлоги. Це рішення – вигідне та практичне: воно допоможе створити комфортну атмосферу на відкритій території. Однак самостійно укласти терасну дошку складно для непрофесіонала. Рекомендуємо знайти хороших фахівців та дізнатися, від чого залежить на монтаж терасної дошки ціна.<