Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вістку радісну несемо. Книга 3

Вістку радісну несемо. Книга 3

До збірки увійшли сценарії вертепів, записаних на Львівщині, а також віншування. Книжечка стане у пригоді вчителям, катехитам, працівникам закладів культури й усім тим – дітям й дорослим, – хто плекає давню традицію – ходити у Різдвяні дні з вертепом і славити народження Христа.

*Рік видання: *2009
*ISBN: *978-966-395-314-4
*Формат: *145x200
*Палітурка: *м´яка
*Кількість сторінок: *56

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Автобусні подорожі з дітьми: поради та лайфхаки від «Зеленого Слона»

Подорожі з дітьми – це завжди чудова можливість провести час разом, побачити нові місця та створити незабутні спогади. Проте, подорож автобусом з дітьми може здатися складним завданням, адже їм може бути нудно, незручно або просто нецікаво.

6 книжок для дітей віком 5-10 років від #книголав

У магічному світі книг діти відкривають для себе нові горизонти, навчаються важливим життєвим урокам і розвивають свою уяву. Наша добірка книг для дітей від 5 до 10 років — це захоплива подорож, де на кожній сторінці на них чекають різноманітні відкриття та цікаві пригоди.

Як вибрати монокуляр

Незалежно від того, чи є ви любителем дикої природи, нічних прогулянок, походів у гори чи спостережень за тваринами, монокуляр стане чудовим рішенням для всіх, хто цінує зручне та ефективне обладнання. Однак для людей, які не знайомі з цією технікою, вибір правильного пристрою може виявитися складним завданням. Тому перед тим як придбати монокуляри, варто з’ясувати, на які фактори слід звернути увагу.

Мазі негормональні при псоріазі у Києві та Україні з доставкою

Псоріаз – хронічна патологія, з якою може зіткнутися будь-яка людина. Хвороба вражає здорові ділянки шкіри та носить системний характер. Вона характеризується появою червоних плям, лусочок і сильної сверблячки. Цей стан викликає не лише фізичний дискомфорт, а й суттєво знижує якість життя людини у будь-якому віці.