Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Гімнастика для дітей

Гімнастика для дітей
 

Гімнастика – один з популярних в нашій країні видів спорту. І не дарма. Це дуже видовищно, граціозно і красиво. Головне, що з фізичним навантаженням розвивається ще пластика, координація, гнучкість. А все тому, що гімнастика – це різносторонній і гармонійний вид спорту, з прекрасною технічною підготовкою, що відкриває згодом всі види спортивних дисциплін.

Гімнастика, на думку лікарів, корисна для організму, що росте, оскільки зміцнює серцево-судинну, дихальну та вегетативну систему, розвиває м'язовий корсет і рухову функцію. Стартувати займатися найкраще в період з 3 до 5 років, оскільки м'язи в цей час найкраще піддаються розтяжці.

Крім усього іншого, гімнастика виробляє у дітей дисципліну, працездатність, посидючість, витривалість, прагнення перемагати…

Що дають заняття гімнастикою дитині

• Самостійність
• Характер
• Соціалізацію
• Музичність
• Терпіння
• Сміливість
• Завзятість
• Наполегливість

Заняття складаються з елементів хореографії, акробатики і загальнорозвиваючих вправ, спрямованих на розвиток рухового інтелекту.

Три простих правила вибору тренера:

1. Він вам повинен подобатися
2. У нього є успішні учні, які перемогли не на одних змаганнях
3. Стаж тренерської роботи

Якщо трохи пізніше ваш малюк вирішить, що дитяча гімнастика - це добре, але в шахах все його життя, не біда. Заняття, повірте, точно не пройдуть дарма, а закладуть правильну базову психологічну і фізичну підготовку. Віддавайте своїх дітей в спорт і будьте самі прикладом для наслідування.

З повагою, дитячий клуб Champion Kids

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Ігри раннього періоду розвитку малюка (частина 2)

Продовжуємо розповідати про найбільш прості і ефективні способи розвитку.

Ігри раннього періоду розвитку малюка (частина 1)

Всім нам відомо, що провідною діяльністю дитини є гра. А розвиваюча гра – це взагалі особливий випадок, яким потрібно користуватися.

Ранній розвиток малюка: 5 порад мамі

Тема раннього розвитку завжди була і буде актуальною. Адже з кожним роком відбувається модифікація старих методик, поява нових. Ось тільки що робити батькам з цим усім – не дуже-то і зрозуміло. Проте ми підготували для вас 5 порад, які точно все розставлять на свої місця.

Як допомогти дитині набути корисних звичок

Всі ми знаємо, що основні цінності формуються саме в дитинстві. Все, з чим ми йдемо по життю: наші цінності, установки, погляди, звички – це те, що наші батьки вклали в нас. Тому так важливо зробити все, щоб дитина була здоровою, міцною і щасливою.