Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Передбачаємо стать дитини: наукові та «бабусині» методи (частина 2)

Передбачаємо стать дитини: наукові та «бабусині» методи (частина 2)
 

Визначаємо стать дитини: «бабусині» методи

Ну а що, якщо всі ці тести і аналізи – не ваше? Тоді ви можете поекспериментувати з «бабусиними» методами визначення статі дитини. Це весело і цікаво! Але ви повинні розуміти, що точні вони на 50%. Тобто, за цими методами ви можете спробувати вгадати стать дитини і зробити ставки, але не варто за ними вибирати колір для дитячої кімнати або блакитний/ рожевий одяг для крихітки. Отже, далі – про найпоширеніші «бабусині» методи прогнозування статі майбутньої дитини.

Форма живота. Якщо у вас животик стирчить вперед, буде хлопчик, якщо більш округлий і більш широкий, чекайте на дівчинку.

Пігментація на животика. Якщо лінія пігментації на животику піднімається вгору тільки до пупка, у вас буде маленька принцеса. Якщо вона перетнула пупок і піднімається далі, чекайте на хлопчика.

Серцебиття майбутньої дитини. Якщо пульс малюка не перевищує 140 ударів на хвилину, це хлопчик; якщо перевищує – це дівчинка. Хоча дослідження даної теми показали, що зв'язку між серцебиттям і статтю дитини ніякого немає.

Ворожіння маятником. Візьміть кільце майбутньої мами (або голку) і підвісьте на ниточку. Покладіть, потім нехай хтось повільно піднімає кільце або голку над животиком. Якщо маятник буде розгойдуватися по колу, ви чекаєте на дівчинку, якщо з боку в бік – на хлопчика.

Китайський календар зачаття. Він на основі вашого віку і місяця, в якому була зачата дитина, прораховує її стать.

Ваш апетит. Якщо ви постійно бігаєте до холодильника, як хлопчик-підліток, можливо, на нього ви і чекаєте (принаймні, на хлопчика, який колись стане підлітком). У цьому випадку дослідження як раз підтверджують, що майбутні матусі, що чекають на хлопчиків, їдять більше за тих, хто виношує дівчинку. Цим пояснюється і те, чому хлопчики зазвичай народжуються з більшою вагою, ніж дівчатка.

Так що позабавьтеся, гадаючи над статтю дитини, зробіть ставки і перевірте, наскільки точні ці «бабусині» методи. І будьте впевнені, вгадаєте ви чи ні, коли ви вперше візьмете малюка на руки, ви не зможете в нього не закохатися.

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Найцікавіші способи визначити стать дитини

Існують різні способи визначення статі дитини до її народження. Мова йде не про сучасні медичні способи визначення статі дитини, такі, як ультразвук і пункція навколоплідному міхура.

Як визначити стать дитини

Одне з перших питань, що виникає у майбутніх батьків, коли вони дізнаються про майбутнє поповнення у сім´ї - хлопчик це чи дівчинка? Визначення статі майбутньої дитини хвилює всіх вагітних без винятку. Жоден форум майбутніх мам не обходиться без популярних тем «Як визначити стать дитини?», а в Інтернеті пропонується безліч тестів, які пропонують визначення статі дитини безкоштовно за методом відновлення крові, китайськими таблицями та іншими народними способами.

Хочете хлопчика? Будь-ласка!

Чи можна запланувати стать майбутньої дитини? Із цього приводу є дві думки: одні фахівці стверджують, що все визначає природа, інші впевнені, що народити дитину бажаної статі цілком реально. Хто з них ближче до істини? Ти можеш це перевірити!

Давньокитайський метод запланувати стать дитини

Таблиця, наведена в статті, була створена ще в давньому Китаї. Використовувати її просто: треба вибрати рядок з віком мами та стовпчик з місяцем зачаття дитини, тоді на перетині цього стовпчика з рядком у клітинці вказана стать дитини (д - дівчинка, х - хлопчик).