Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що варто зробити під час вагітності (другий триместр)

Що варто зробити під час вагітності (другий триместр)
 

Другий триместр

#5: Поговоріть з начальством

Для багатьох жінок це може бути найнервовішим моментом за всю вагітність. Багато жінок чекають другого триместру, коли вже немає ризику зриву вагітності. У будь-якому випадку, зізнатися босові вам доведеться, так як животик рано чи пізно стане дуже помітним. Тому зберіться з думками і не переживайте, адже найголовніше зараз – ваш малюк.

#6: Купіть новий одяг

Жінки діляться на два табори: ті, хто любить одяг для вагітних, і ті, хто до останнього намагається ходити в звичайних улюблених речах. Як би там не було, більшості жінок і не потрібен спеціальний одяг для вагітних до другого триместру, особливо якщо мова йде про першу вагітність. Але рано чи пізно вам все одно доведеться купити хоча б спеціальні джинси або штани з резинкою для зростаючого животика.

#7: Складіть список покупок для малюка

Багато жінок продумують інтер'єр для дитячої, складають список покупок і потихеньку починають все купувати саме на другому триместрі. Вже не надто рано, але і поки що не занадто пізно. Чекати до третього триместру краще не треба, тому що під кінець вагітності шопитися вам буде вже важко.

#8: Наведіть в будинку порядок

Використовуйте свій інстинкт гніздування, щоб привести в порядок все, що давно хотіли, але на що не знаходили сил, часу або бажання (чеки за комунальні послуги, документи, шафки і полички з мотлохом і т.д.). До кінця вагітності вам буде дуже важко робити подібні речі, а зараз у вас буде на це нескінченне натхнення. Плюс, коли малюк народиться, у вас не буде в домі зайвого мотлоху і безладу.

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас