Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вчимо дитину дарувати подарунки

Вчимо дитину дарувати подарунки
 

Дітлахи завжди в захваті від свят. І в основному це захоплення пов'язане з приємними несподіванками і подарунками. Але важливо, щоб дитина любила не тільки отримувати подаруночки, а й навчилася із задоволенням їх дарувати. Тому в цьому році спробуйте підключити чадо до процесу вибору, підготовки і дарування подарунків – це найвірніший спосіб навчити малюка дарувати подарунки з радістю.

Дитина може вам допомогти придумати подарунок, піти з вами за покупками або змайструвати його разом з вами, красиво упакувати і, звичайно ж, подарувати і побачити, скільки радості він принесе одержувачу.

В якомусь сенсі, це буде подарунок і для вашого чада. Адже що може бути кращим подарунком, ніж уміння дарувати радість оточуючим? Це незрівнянне відчуття, з яким відчуття свята посилюється в рази!

Кому і які дитина може дарувати подарунки?

Звичайно ж, почати варто з членів сім'ї. Тут краще починати з подарунків ручної роботи, нехай навіть найпростіших. Кожного члена сім'ї неодмінно порадує творчість малюка, а куплені подарунки їм і так подарують всі інші.

Ідеї для саморобних подарунків рідним і близьким людям ви можете пошукати в Інтернеті. У наш час викладається величезна кількість самих різних підробок і майстер-класів для дітей будь-якого віку. Просто виберіть те, що сподобається вам і малюкові, і разом беріться за роботу!

Також багато дітей люблять дарувати подарунки своїм вчителям або вихователям – як мінімум, вони проводять разом багато часу. Звісно, такий подарунок не повинен бути дорогим, але повинен демонструвати любов, повагу і вдячність.

Для вчителя або вихователя підійдуть як саморобні, так і недорогі покупні подарунки. Ви можете купити: фруктовий кошик або букет, цукерки, чашку, наповнену стіками кави або гарячого шоколаду, невелику кімнатну рослину або мило упакований набір найпотрібніших канцтоварів.

Ну і, звичайно ж, ваше чадо напевно захоче вибрати подаруночки для своїх друзів. Не відмовляйте йому в цьому задоволенні, але відразу встановіть бюджет на кожен з подарунків. Подарунки друзям не повинні бути дорогими, адже ваша дитина не повинна з їх допомогою намагатися купити їхню любов і увагу.

Тому визначте невелику суму, яку ви готові виділити на подарунки друзям, і нехай малюк постарається придумати, що такого цікавого і приємного можна вибрати на ці гроші.

Визначившись з бюджетом на подарунки, завітайте з дитиною в інтернет-магазин https://worldshop.com.ua, де ви знайдете дуже цікаві ідеї презентів для усіх родичів, друзів і знайомих. Тут ви зможете вибрати подарунки будь-кому і на будь-яке свято, які дійсно сподобаються і підніматимуть настрій кожного дня. 

І, звичайно ж, завжди обертайте подарунки красивим папером і додавайте листівку з щирими побажаннями, написаними рукою дитини!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас