Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Все, що ви повинні знати, вибираючи шпалери в дитячу кімнату (частина 2)

Все, що ви повинні знати, вибираючи шпалери в дитячу кімнату (частина 2)
 

Створюємо настрій: вибираємо колір і малюнок шпалер

Колір шпалер в дитячій кімнаті

Найкращим вибором для дитячої кімнати стануть приємні яскраві кольори. Так, вам може здатися, що щось з пудрених або ж більш темних елегантних відтінків підійде краще... – Можливо, але не для дитячої. Дітлахам така обстановка в кімнаті може здатися занадто нудною, тужливою, сумною.

У будь-якому випадку, вибираючи колір для оформлення дитячої, порадьтеся з її майбутнім господарем. Дитині повинна імпонувати і подобатися колірна гамма її житлового простору. Так, якщо ви хочете оформити дитячу в світлих нейтральних відтінках, а дітлахам до смаку щось більш яскраве, скомбінуйте і світлі, і яскраві шпалери. Або дозвольте додати в інтер'єр яскравих фарб за допомогою килима, штор, постільного текстилю.

Малюнок шпалер в дитячій кімнаті

Ми вже говорили про те, як важливо, щоб малюнок шпалер був «довговічним» - тобто, щоб шпалери могли зростати разом з дитиною. Давайте розглянемо декілька варіантів!

Квітковий малюнок – завжди відмінний вибір! Він ніколи не вийде з моди і не буде занадто дитячим навіть для підлітка. Якщо ви хочете чогось сучаснішого, зверніть увагу на абстрактні або мінімалістичні квіткові принти – вони будуть виглядати просто, але зі смаком, не набридаючи і не перевантажуючи інтер'єр.

Ще один принт, з яким легко працювати – це абстрактний малюнок на шпалерах. Такі малюнки створюють простий, але стильний фон, з яким легко поєднувати інші шпалери і найрізноманітніші предмети інтер'єру. Крім того, абстрактний малюнок завжди створює в кімнаті більш творчу атмосферу, ніж будь-який інший.

Якщо ж ви хочете зробити акцент на одній зі стін у дитячій, відмінним вибором стануть фотошпалери або вінілові наклейки на стіни. У наш час ви можете не тільки вибирати із запропонованих рішень, а й замовити фотошпалери або наклейки за індивідуальним дизайном.

Висновок

Облаштування дитячої кімнати – цікавий і захоплюючий проект, особливо якщо в ньому беруть участь майбутні господарі кімнати. Дозвольте дітлахам брати участь у виборі кольору і малюнка шпалер: відштовхуйтесь від наших порад і разом виберіть ті самі ідеальні шпалери для стильної і унікальної дитячої в вашому домі!

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас