Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Оригінальний подарунок для дівчинки-підлітка – місія здійсненна!

Оригінальний подарунок для дівчинки-підлітка – місія здійсненна!
 

Багато хто вважає, що догодити дівчинці-підлітку дуже складно, особливо в наш час. Ми ж вважаємо навпаки: насправді зробити це зовсім не так вже й складно, і зараз ви самі в цьому переконаєтеся.

В ногу з часом

Смаки дорослих і підлітків сильно відрізняються, і вибираючи подарунок для дівчинки підліткового віку, не варто спиратися на власний смак. Краще заздалегідь дізнатися, що в тренді у дітей, і придбати щось з актуальних новинок. Так, можна піднести навушники AirPods – вони зараз на піку популярності у тих дівчат, хто любить займатися спортом і веде активний спосіб життя. У неї вже є навушники? Не біда, тоді придбайте стильний чохол для них.

Також багато сучасних дівчат будуть раді отримати в подарунок смарт-годинник або фітнес-трекер, а також інші гаджети, які допомагають залишатися у формі. ЗСЖ в тренді, і підлітки також намагаються слідувати йому! Інший варіант – вручити абонемент на заняття в хіп-хоп студію або на майстер-клас з сучасних клубних танців. Такий подарунок не тільки порадує самою можливістю потанцювати від душі, а й навчить красиво рухатися під музику, і як результат – позбутися від зайвої сором'язливості.

Подарунковий сертифікат

Продовжуючи тему подарункових сертифікатів, варто відзначити, що це дійсно один з безпрограшних варіантів, особливо якщо купувати так звані враження в подарунок. І нехай сама вирішує, що їй більше до душі зараз – фотосесія з подружками, екстремальний зорбінг, майстер-клас з малювання чи верхова їзда!

До слова, подарунковий сертифікат можна подарувати не тільки на якусь активність або враження, але і на якийсь конкретний захід або МК. Наприклад, на клас «Сам собі стиліст», в квест-кімнату, політ на повітряній кулі, зорбінг або пеінтбол з друзями, на курс гри на гітарі, уроки зі сноубордингу, курс макіяжу собі і друзям, або навіть на вихідні в Європі, якщо дозволяють фінанси. До слова, як відзначають багато батьків, часто для сучасних дівчаток-підлітків отримати навіть такий нематеріальний подарунок не менш приємно, ніж якусь стильну річ.

Гроші в подарунок

Одним з хороших подарунків дівчинці-підлітку, за думкою батьків, вважаються саме гроші, яким би дивним це не здавалося на перший погляд. А вся справа в тому, що таким чином у дитини з'являються власні фінанси, якими дівчинка-підліток вчиться розпоряджатися, і при цьому батьки далі зможуть дотримуватися суворих рамок при видачі кишенькових грошей, а це добре дисциплінує.

Кажуть, що найпростіше догодити з подарунком будь-кому, якщо знаєш про його захоплення і мрії, і з підлітками це теж працює. Тому постарайтеся спочатку краще пізнати, чим саме цікавиться і захоплюється дівчинка, і тоді ваш подарунок влучить точно в точку, викликавши масу захвату замість чергового розчарування.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас