Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Активний відпочинок самостійно і з родиною – ідеї на весну і літо

Активний відпочинок самостійно і з родиною – ідеї на весну і літо
 

Сонечко потихеньку починає пригрівати, а це значить, що зовсім скоро у вас буде набагато більше можливостей для захоплюючого активного відпочинку! Він не тільки набагато корисніший за звичайні шашлики на природі або звичне домашнє дозвілля на дивані, а й подарує масу нових яскравих вражень. Думаєте, активний відпочинок – це важко, і у вас немає на це сил? Навпаки, завдяки такій зміні діяльності, за один лише день ви відмінно відпочинете і тілом, і духом!

Не знаєте, де навіть шукати такі активні розваги? На сайті https://jampa.cool/ запропоновано дійсно багато варіантів, причому у різних містах України і не тільки – зайдіть і переконайтеся в цьому самі. А ми підкажемо кілька хороших ідей для активного відпочинку самостійно або з сім'єю.

Невеликий похід

Пошукайте в Інтернеті, які недалеко від вас є туристичні маршрути, і вирушайте в похід. Це не обов'язково має бути щось складне – звичайної пішохідної стежки буде більш ніж достатньо, особливо якщо ви берете з собою родину або друзів. Запасіться сонцезахисним кремом, водою і перекусом. І обов'язково повторіть правила безпечної поведінки на природі перед походом.

Велопрогулянка

Велопопрогулянка – це завжди чудовий відпочинок, де б ви не жили. Прогулянка на велосипеді буде цікавою і по місту, і вздовж узбережжя річки, і куди б вас ще не заніс попутний вітер! Головне – не забудьте з собою шолом і водичку.

Каяки та байдарки

Коли вже досить тепло, звичайний відпочинок біля води можна замінити катанням на байдарках або каяках. Їх можна орендувати в багатьох містах України – Києві, Одесі, Запоріжжі, Харкові, Черкасах і т.д. Це, хоч і активний, але досить безпечний вид відпочинку, на який ви можете відправитися навіть з дітлахами.

Рафтинг

Сплав гірськими річками неодмінно сподобається любителям екстриму і гострих відчуттів. В Україні дійсно багато річок, які підходять для рафтингу, а досвідчений інструктор допоможе підібрати правильний рівень складності і зробити сплав безпечним для вашої команди. Так, цей вид відпочинку в більшості випадків розрахований на команду, причому саме дорослих.

Йога і стретчінг

Якщо ви хочете відпочити з користю, позбутися тресу, накопиченого в голові і тілі, йога або стретчінг стануть відмінним способом зробити це. А ще краще, якщо ви знайдете заняття на свіжому повітрі – від такого тренування ви отримаєте море задоволення!

Скеледром

Лазіння по скелях, хоч і по штучних – один з найкращих видів активного відпочинку. Тим більше що на скеледромі є доріжки різної складності, а вас будуть страхувати професійні інструктори.

Прогулянки на конях

Ви напевно багато чули про користь іпотерапії для дітей і дорослих. Крім того, прогулянки на конях – це ще й дуже романтично і захоплююче. Від такого відпочинку будуть в захваті всі і кожен. Так що пошукайте найближчий іподром в своєму місті і насолодіться спілкуванням з кіньми – цими неймовірними тваринами!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас