Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Купуємо дитяче взуття онлайн: поради зайнятим матусям

Купуємо дитяче взуття онлайн: поради зайнятим матусям

Сучасні інтернет-магазини допомагають економити і час, і кошти зайнятим матусям. Причому покупка дитячого взуття онлайн не повинна перетворюватися для вас на складний ризикований захід. Максимально убезпечити себе від невдалих покупок вам допоможуть наші поради!

Онлайн-шопінг – справжній порятунок для сучасних мам, яким часто катастрофічно не вистачає часу. Крім того, він позбавляє виснажливих походів по магазинах з дитячими капризами і істериками. Єдиний недолік онлайн покупок, коли мова йде про дитяче взуття – це те, що його не можна відразу приміряти, щоб визначити, наскільки підходить малюкові розмір і посадка.

Але і це не проблема! Такі магазини, як https://tapa.com.ua, пропонують не тільки широкий асортимент взуття для хлопчиків і дівчаток, а також немовлят, а й дуже демократичну політику повернення. А щоб мінімізувати шанси на невдалу покупку, скористайтеся наступними порадами...

Коли купувати нове взуття дитині?

Оновлювати дитяче взуття необхідно не тільки тоді, коли воно показує серйозні ознаки зносу. Також ви повинні регулярно перевіряти, чи не виросла дитина зі свого поточного взуття. Щоб зрозуміти, чи потрібна вашому чаду нова пара, зверніть увагу на наступні ознаки:

- Чи не торкається великий пальчик верху носка взуття?

- Чи не стала дитина частіше спотикатися?

- Чи не змінилася дитяча хода?

- Чи не з'являються після взуття на дитячих ніжках натертості або почервоніння?

Якщо ви помітите хоча б одну з цих ознак, вам пора на шопінг!

Розмір взуття

Залежно від країни та фірми виробника розміри взуття можуть трохи відрізнятися. Так, якщо вашій дитині підходить певний розмір певного бренду, це не означає, що в іншої торгової марки її розмір взуття буде таким самим. Тому, перш за все, дивіться розмірну сітку товару і вибирайте ваш розмір, виходячи з довжини дитячої ніжки в сантиметрах – так у вас буде мінімум шансів помилитися з розміром придбаного взуття.

Щоб виміряти довжину дитячої стопи в сантиметрах, поставте ногу дитини на аркуш паперу і обведіть її стопу. При цьому дитина повинна повноцінно стояти на цій нозі. Далі за допомогою лінійки виміряйте відстань від піку великого пальчика до піку п'ятки. Потім дивіться в розмірну сітку.

При цьому не орієнтуйтеся на заміри дитячої стопи, зроблені кілька місяців тому, адже у дітей бувають сплески зростання, і за досить короткий період стопа дитини може вирости до наступного розміру. Тому, купуючи взуття дитині онлайн, регулярно заміряйте її ніжки, а краще – перед кожною конкретною покупкою.

Яке саме взуття?

Дітлахам, насправді, не потрібно так багато взуття, як нам. Дитині вистачить сандалій, кросівок, демісезонної пари для школи або садка і зимових черевиків. Взуття, яке чадо носить кожен день, можна купити і дві пари, щоб міняти їх на випадок, якщо одна з них промокне, сильно забрудниться чи якщо дитяча ніжка сильно спітніє. І в будь-якому випадку, кожна дитяча пара повинна бути зручною, добре підходити за розміром і забезпечувати хорошу підтримку дитячій стопі.

Вартість доставки

Вибираючи взуття онлайн, звертайте увагу не тільки на її вартість, а й на вартість доставки. Іноді на ній можна заощадити, знайшовши магазин з безкоштовною доставкою або зробивши замовлення на певну суму, після якої доставка також буде здійснюватися за рахунок магазину.

Політика повернення

Як би ретельно ви не вибирали, від невідповідного розміру або посадки або просто невдалої покупки ніхто не застрахований. Тому обов'язково уважно ознайомтеся з політикою повернення інтернет-магазину і переконайтеся, що в разі чого ви зможете повернути або обміняти куплену пару взуття. Вибравши таку торговельну площадку, замовте відразу дві пари в різних, найбільш підходящих на вашу думку розмірах, залиште у себе ту, що підійшла краще, а другу поверніть.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас