Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

ТОП-5 найпоширеніших міфів про дитяче взуття

ТОП-5 найпоширеніших міфів про дитяче взуття

Сучасні реалії такі, що якщо у нас з'являється питання, ми відразу звертаємося до інтернету за пошуком відповіді. Це дуже зручно, але в той самий час всесвітня павутина переповнена дезінформацією і не найвдалішими порадами. Та те, що написано, ми звикли сприймати за правду, звідси і з'являються поширені міфи, в тому числі і щодо дитячого взуття.

Читаючи найрізноманітніші думки, сучасні батьки можуть заплутатися в тому, що є правдою, а що – ні. Тому експерти інтернет-магазину Kinder Moda сьогодні розвіють для вас 5 найпоширеніших міфів про вибір і покупку дитячого взуття, які стосуються всіх сезонів і вікових груп. Адже правильна турбота про маленькі ніжки – це запорука здоров'я людини в майбутньому!

ТОП-5 популярних міфів про вибір і покупку дитячого взуття

  1. Доношувати за старшеньким – нормально. А ось і ні! Взуття, яке вже носила інша дитина, не варто доношувати, так як всі дитячі стопи різні. Просто спробуйте самі взути чуже взуття – воно навряд чи буде для вас зручним, тому що кожна пара «підлаштовується» під стопу свого володаря (і це також стосується дитячого взуття). Пара, яку носила дитина, вже прийняла форму її ступень, навіть якщо це старший братик або сестра. І для дитячої ніжки, яка ще формується, це дуже шкідливо і може бути чревате проблемами зі здоров'ям навіть через роки.

    Взуття дитині потрібно купувати тільки нове! А якщо ви шукаєте дитяче взуття Київ за хорошою ціною, завітайте до магазину Kinder Moda. На сайті kinder-moda.com.ua на вас чекає не тільки хороший асортимент якісного дитячого взуття за демократичними цінами, а й приємні новорічні знижки, з якими оновлювати взуттєвий гардероб дитини буде ще приємніше.

  2. Краще купувати дитяче взуття на виріст. Знову ж таки, це звучить дуже заманливо в теорії – купити взуття побільше, щоб дитина носила його довше. Проте можна робити з деяким одягом, і ні в якому разі не зі взуттям. Вибираючи неправильний розмір, ви знову ж таки ризикуєте здоров'ям дитячих ніжок. Занадто маленьке взуття буде деформувати стопу дитини, а велике не забезпечить необхідної підтримки, яка так необхідна маленьким ніжкам. Більш того, велике взуття на дитину чревате для неї падіннями і травмами, а також розвитком невпевненості.

    Щоби правильно вибрати розмір взуття для дитини, скористайтеся рекомендаціями на сайті kinder-moda.com.ua – з ними ви зможете правильно заміряти стопу малюка і визначити потрібний розмір з урахуванням сезонності взуття.

  3. Купувати дешеве взуття, так як воно не буде носитися довго. Мабуть, це найпоширеніший міф, і ідея його зрозуміла: дитина швидко виростає з взуття, іноді навіть не встигаючи його зносити. Батьки, намагаючись заощадити, вибирають недорогі вироби. Але тут справа в тому, що ви отримуєте те, за що платите. Дешеве взуття шкодить дитячим ніжкам, так як не забезпечує підтримку стопі і може сприяти неправильному її розвитку. Крім того, воно часто неякісне: дешеве взуття тріскається, рветься і швидко зношується – іноді швидше, ніж закінчиться сезон або виросте ніжка малюка.

    Тільки уявіть, як прикро купувати дитині вже через кілька тижнів нову пару того ж самого розміру. Якісне ж взуття забезпечить підтримку та здоровий розвиток дитячих стоп, а разом з тим дозволить ніжкам дихати і буде носитися стільки, скільки потрібно. Все це безумовно виправдовує його вартість.

  4. Чим жорсткіша підошва, тим краща підтримка. У той час як підошва дитячого взуття не повинна бути занадто м'якою, щоб захищати стопу дитини, занадто жорстка підошва не дасть стопі рухатися природно. Врахуйте і те, що дитячі стопи набагато гнучкіші і рухливі, ніж наші. Так що стає очевидним, що взуття для дитини має бути ще більш гнучким, ніж те, яке ми обираємо для себе.

    Як правило, малечі рекомендується вибирати взуття з підошвою з якісної гуми – гнучкої, міцної і стійкої.

  5. Купувати дитяче взуття в інтернет-магазинах занадто ризиковано. Так, колись це було правдою: можна було не вгадати з розміром або отримати зовсім не те, що було на картинці. Зараз же онлайн-покупці максимально застраховані від невдалої покупки. Тепер максимум, що ви можете втратити – це час на повернення грошей або обмін пари, яка не підійшла.
Так, ви сміливо можете здійснювати покупку в інтернет-магазині Kinder Moda. На сайті kinder-moda.com.ua ви знайдете докладну інструкцію, як заміряти дитячу стопу і вибрати правильний розмір взуття, навіть враховуючи сезон. Крім того, тут кожному покупцеві надається можливість обміняти куплену пару протягом 365 днів, якщо вона раптом не підійшла за розміром або перестала подобатися за фасоном. А досвідчені консультанти магазину завжди допоможуть зробити правильний вибір, яким ви зі своїми маленькими модниками неодмінно залишитеся задоволені.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас