Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Планування і ведення вагітності в сучасному медичному центрі «Гравімед»

Планування і ведення вагітності в сучасному медичному центрі «Гравімед»

Сьогодні все більше майбутніх мам віддають перевагу плануванню та веденню вагітності у приватних клініках, а не державних медустановах. Цьому є маса причин: відсутність необхідності сидіти в чергах в некомфортних коридорах, затишна довірча атмосфера та індивідуальний підхід, уважність фахівців і можливість проходити всі необхідні обстеження та аналізи в одному місці.

Крім фінансової сторони питання, підготовка до вагітності і її ведення в приватній клініці, як «Гравімед», стає очевидним рішенням. Хоча і різниця у вартості буде не такою вже великою, якщо ви порахуєте вартість всіх обстежень і тестів, за які заплатите в держустановах протягом вагітності.

Що пропонує майбутнім мамам медичний центр «Гравімед»?

«Гравімед» – сучасний медичний центр, який надає повний спектр послуг для майбутніх і новоспечених мам: від планування вагітності і її ведення до фізичного і емоційного відновлення, щоб кожна мама знову могла відчути себе красивою і впевненою в собі. Так, в спектр послуг клініки включені:

- сучасна УЗД (3D/4D), включаючи обстеження черевної порожнини, сечової системи, малого таза, щитовидки, молочних залоз і, звичайно, УЗД під час вагітності;

- акушерство: планування та ведення вагітності, пренатальні скринінги, включаючи й інвазивну пренатальну діагностику;

- традиційна, ендокринна і лазерна гінегологія;

- ендокринологія і дерматологія;

- доглядова, ін'єкційна, лазерна і апаратна косметологія.

При цьому досвідчена і злагоджена команда фахівців медцентру «Гравімед» працює на принципах чесності та відкритості, орієнтації на клієнта і постійного вдосконалення, щоб підтримувати найвищі стандарти пропонованих медичних послуг.

Планування вагітності в клініці «Гравімед»

Звернувшись до медичного центру «Гравімед», ви зможете отримати експертну консультацію фахівців щодо питань контрацепції, планування вагітності і прегравідарної підготовки до зачаття малюка. Досвідчена команда фахівців клініки поставиться з усією увагою до вашого запитання і знайде найкраще рішення.

Також тут вам будуть доступні всі необхідні діагностичні процедури і терапія, щоб максимізувати шанси на здорову і успішну вагітність. А ті майбутні батьки, які хочуть якнайкраще підготуватися до вагітності і появи крихітки, зможуть записатися на курси для майбутніх батьків і пройти тренінг із грудного вигодовування.

Ведення вагітності в медичному центрі «Гравімед»

Клініка «Гравімед» пропонує сучасні комплекси послуг з ведення вагітності, згідно з усіма протоколами МОЗ. Ці програми орієнтовані на підтримку здоров'я майбутньої мами, визначення можливих патологій у неї і малюка, виявлення пацієнток групи високого перинатального ризику.

Індивідуальний підхід до кожної клієнтки, яку б програму вона не обрала, допоможе запобігати можливим проблемам або визначати їх на самих ранніх термінах і вчасно усувати, щоб забезпечити успішну подальшу вагітність і народження малюка.

У медичному центрі «Гравімед» ви зможете вибрати один з наступних пакетів ведення вагітності, кожен з яких включає всі необхідні лабораторні, клінічні та інструментальні обстеження:

- Базовий – ведення фізіологічної вагітності до 30 тижня;

- Максимум – повне ведення фізіологічної вагітності до її закінчення і народження малюка;

- Особливий – ведення фізіологічної багатоплідної вагітності;

- Індивідуальний – ведення ускладненої одноплідної вагітності, яка потрапляє в групу високого ризику.

Досвідчена і злагоджена команда фахівців клініки «Гравімед» найкращим чином подбає про вашу підготовку до вагітності, виношування малюка і якнайшвидше відновленні після пологів. Дізнатися більше про послуги медичного центру і записатися на консультацію ви зможете на сайті gravimed.com.ua.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Медичне обстеження під час планування вагітності

Кожна людина, яка вже стала батьком або тільки чекає на цю радісну подію, більше за все на світі хоче одного - щоб дитина народилася здоровою. На жаль, при сьогоднішньому екологічному стані і способі життя більшості майбутніх батьків це бажання збувається далеко не завжди. Найбільш вірним способом попередити можливі хвороби дитини – це запланувати вагітність.

Вагітність: Кого відвідати під час планування вагітності?

Вагітність - це стан, в якому хочете ви цього чи ні, перепади настрою неминучі. Буря емоцій, шквал переживань, і невичерпний потік думок - «страшилок» - чи можна «підстелити солому» заздалегідь і позбавити себе від зайвих стресів?

Планування вагітності: 7 нескромних питань і відповідей на них

Коли чоловік і жінка розуміють, що їхнє бажання стати батьками пора втілити в життя, на перший план виходить планування вагітності, що дозволяє підготувати до майбутніх змін обох партнерів. Цілком закономірно, що на цьому етапі можуть виникати деякі нескромні питання, які ніяково задавати стороннім.

Як дізнатися, чи готова я і мій партнер стати батьками?

Жінка психологічно готова стати матір´ю, коли вона сама цього хоче, коли поряд з нею є надійний чоловік, якого вона представляє в ролі батька, коли вона досягла певного віку, який визначає вона сама, а не родичі чи подруги.