Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Как ёжик и медвежонок встречали Новый год

Как ёжик и медвежонок встречали Новый год

Мультфильм по сказке С.Козлова

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Дитячий карнавальний костюм Мушкетера: яку зброю вибрати?

Образ мушкетера асоціюється з епохою героїчних пригод, честі та благородства. Це приваблює багатьох дітей, які мріють бути героями. Костюм мушкетера зазвичай включає яскраві деталі, що робить його ефектним і впізнаваним.

Що почитати хлопцям: книжкові рекомендації на різний вік

Погодьтеся, зараз хлопчика дуже непросто змусити відірватися від комп'ютера і прочитати щось. Але є книги, які вони проковтнуть на одному подиху. Адже написані вони про все те, що жодного хлопця не може залишити байдужим: пригоди, таємниці, заплутані розслідування. А ще – жодних дівчат! – головними героями цих книжок є хлопці чи істоти чоловічої статі. Тож, проживаючи захоплюючі перипетії разом з головним героєм книги, читач зможе утотожнитися з ним й наслідувати такі риси як рішучість, винахідливість, аналітичне мислення. З добіркою таких книжок для хлопців різного віку ми й хочемо вас познайомити.

Позитивні поради для батьків тодлерів (2-3 роки)

На даному етапі малюк навчиться чекати своєї черги, грати в ігри на уяву, кидати та штовхати м'яч. Він ставатиме все більш самостійним і все сильніше відстоюватиме свою незалежність. На вас чекають непрості часи, але водночас і захоплюючі, адже саме в цьому віці у дітей відбуваються справді величезні зміни в тому, як вони грають, навчаються, спілкуються, поводяться і навіть рухаються.

Який кондиціонер краще купити: пропозиція від ФЕКО

Як вибрати кондиціонер — справа непроста та відповідальна, адже від його якості та функціональності буде залежати мікроклімат та атмосфера в приміщенні. Ця техніка служить для створення та підтримки комфортної температури та необхідної чистоти повітря в приміщеннях різного призначення. На українському ринку кліматичної техніки представлений численний вибір кондиціонерів різних типів та моделей. Але як не витратити гроші на марну покупку та зрозуміти, який кондиціонер підходить для того чи іншого приміщення?