Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Рослинна клітковина — панацея від хвороб

Користь рослинної клітковини, її комплексний вплив на стан організму вже доведений багатьма дослідженнями. Зокрема, університет Otago (Нова Зеландія) на основі багаторічного дослідження запропонував оптимальну норму клітковини — не менше 25 г на добу. Саме таке дозування добре впливає на стан шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи, знижує ризик розвитку цукрового діабету та онкології, забезпечує оптимальні умови для зниження та утримання ваги.

Рекламна поліграфія: потужний інструмент у просуванні бізнесу!

У сучасному бізнес-середовищі, де кожна деталь стратегії маркетингу має вирішальне значення для успіху, рекламна поліграфія займає особливе місце. Вона не тільки дозволяє ефективно донести інформацію до цільової аудиторії, але й значно підвищує лояльність клієнтів до бренду. Одним із лідерів у цій галузі є Поліграфія POLYTECH, яка пропонує широкий спектр поліграфічних послуг і продукції для бізнесу. Щоб дізнатися більше про їхні послуги, відвідайте офіційний сайт компанії https://printc12.com.ua/.

Чи безпечно займатися йогою під час вагітності?

Так. Йога може бути дуже корисною майбутній мамі. Але тільки в тому випадку, якщо ви дотримуєтеся всіх заходів безпеки.

Йога навчить дихати і розслаблятися, що, в свою чергу, допоможе вам швидше адаптуватися до фізичних потреб під час вагітності, пологів і материнства. Ці вправи заспокоюють тіло і розум, позбавляючи від фізичного та емоційного стресу, який неодмінно буде супроводжувати вас під час вагітності.

Плануєте ремонт? Ключові фактори, які формують ціну на ремонт квартири

Плануючи ремонт у квартирі, важливо знати, що вартість цього процесу може значно коливатися залежно від різноманітних факторів. Від якості обраних матеріалів до обсягу робіт — кожен аспект має свій вплив на кінцеву ціну. Спеціалісти з NsdGroup, компанії, яка здобула визнання на ринку України завдяки своєму професіоналізму в сфері ремонтних та будівельних робіт, готові надати вам всю необхідну інформацію щодо цього. Зацікавленим у вартості ремонту рекомендуємо ознайомитися з деталями на офіційному сайті компанії https://nsdgroup.com.ua/uk/stoimost/.

Як правильно вибрати ліжечко для новонародженого

Улюбленій дитині потрібно створити комфортні умови для здорового зростання, причому відразу, з перших днів її життя. Саме тому так важливо правильно вибрати ліжечко для новонародженого — щоб малюку з пелюшок було затишно спати. Нижче ми розкажемо, як це зробити.

15 причин мішків під очима вранці

А як часто ви прокидаєтеся з мішками під очима? Це досить поширена проблема, провокувати яку можуть різні причини. Але вся серйозність її в тому, що, крім естетичної проблеми, мішки під очима можуть свідчити про проблеми зі здоров'ям. Тож давайте розбиратися…

Ароматичні дифузори для дому: як вибрати та використовувати

Домашня атмосфера може бути чудово доповнена аромадифузорами. Ці пристрої не тільки створюють приємний аромат у приміщенні, а й можуть допомогти розслабитися після напруженого дня або створити затишну обстановку для прийому гостей. Однак, існує широкий вибір дифузорів на ринку, і вибір правильного може здатися складним завданням. У цій статті ми розглянемо різні типи аромадифузорів для дому, а також дамо рекомендації щодо їхнього вибору та використання.

6 природних методів допомогти собі при застуді

З настанням сезону застуди та грипу більшість людей поспішають придбати розчинні гарячі напої та таблетки. Однак ми хочемо нагадати про 6 перевірених роками природних засобів для подолання вірусної інфекції.

Масляна без шкоди для фігури і здоров´я

Масляна вже в самому розпалі, і за традицією в ці дні прийнято балувати себе, рідних і близьких смачними млинцями. Відмовитися від таких ласощів під силу хіба що одиницям, особливо з огляду на всю різноманітність начинок на будь-який смак! Чого тільки варті млинці з творогом або з вершковим сиром, а млинці з куркою, грибами, м'ясом, лососем, червоною ікрою... Встояти ну просто неможливо!

Незабутні Подарунки на День Народження для Вашого Чоловіка: Ідеї та Рекомендації

День народження – це особливий день, коли ви маєте можливість виявити свою любов та признання особі, яка має особливе значення у вашому житті. Обираючи подарунок для свого чоловіка, ви хочете зробити його день особливим і незабутнім. Однак іноді знаходження ідеального подарунка може бути викликом. Тому ми підготували для вас кілька ідей та рекомендацій, які допоможуть вам зробити правильний вибір.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас