Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Нарощування вій: варто чи ні?

При нарощуванні штучні вії приклеюють поверх справжніх по краю повік і процедура безпечна при дотриманні наступних умов. По-перше, матеріали для нарощування повинні бути натуральними (норка, соболь). Синтетичні волоски містять нейлонові волокна, які при контакті зі шкірою повік можуть викликати подразнення. По-друге, клей для нарощування хоч і є гіпоалергенним, але при попаданні на слизову оболонку ока може викликати подразнення. Тому процедуру по нарощуванню повинна проводити людина, яка пройшла навчання.

Весільний кортеж: яким він повинен бути

Які молоді не хотіли б у День свого весілля промчати вулицями міста в розкішному лімузині та ефектно підкотити до палацу одружень? А щоб все це сталося, слід заздалегідь задуматися про вибір весільного автомобіля, щоб в самий відповідальний момент не нервувати в очікуванні транспорту, що спізнюється.

Як правильно чистити зуби

Питання «як правильно чистити зуби» виникає хоча б раз в житті у кожної людини в світі. Відбувається це тому, що незнання оптимальної технології чистки призводить до різних захворювань ротової порожнини - від карієсу до пародонтозу, і від цього не застрахований ніхто, навіть при покупці дорогих зубних щіток і паст.

Дізнайся про корисну їжу для дітей

Організм дитини вбирає як губка все, що в нього потрапляє. У випадку з вітамінами і мікроелементами - це плюс, адже вони дуже важливі для росту і розвитку. Але в продуктах можуть міститися і шкідливі речовини, такі як нітрати, пестициди, ГМО, антибіотики та інші. Вони також всмоктуються в організм майже в первозданному вигляді.

Що приготувати на 8 березня: 10 кулінарних порад для чоловіків

Попереду нас чекає ще дуже багато свят, але найперше свято весни, 8 березня, ми традиційно присвячуємо нашим улюбленим жінкам. У цей яскравий святковий день ми стаємо особливо ніжними, уважними і турботливими. Для своїх милих жінок ми старанно вибираємо подарунки і квіти, сотні разів перепитуючи себе і хвилюючись - вгадав чи. І саме 8 березня багато чоловіків з деяким побоюванням і сумнівами перевтілюються в кулінарів, намагаючись не просто позбавити своїх коханих від рутинних кухонних турбот, але і подарувати їм по-справжньому святковий настрій за дбайливо приготованим столом.

Весілля навесні

"Весна, весна, пора кохання..." Ця фраза відома, мабуть, всім так само добре, як і те, що саме навесні люди мають тенденцію втрачати голови, приймати найнесподіваніші для себе рішення і робити найнепередбачуваніші (навіть для самих себе) вчинки. Наприклад, закохуватися або, вірніше, раптово виявляти, що вже закохані!

Чи корисна лазня при вагітності?

Лікарі зазвичай категоричні: від лазні на час вагітності краще відмовитися, вважають вони. Але насправді такий однозначний підхід не дуже виправданий. Є величезна кількість жінок, для яких регулярний похід з подругами в лазню є доброю традицією і складовою частиною їхнього здорового способу життя. Чи потрібно від неї відмовлятися? Адже століттями на Русі простолюдини і цариці народжували в лазнях, і, по суті, це було єдине тепле і чисте місце в будинку, де пристало з´являтися на світло і немовляті.

Основи самомасажу: голова, обличчя, вуха, корпус, стопи

Існують прості прийоми масажу, які ви можете робити самостійно. Це відмінний спосіб «розвантаження» після напруженого робочого дня. Також ви можете насолоджуватися всіма перевагами масажу, занурившись в джакузі, де вода зробить все за вас.

Принципи збалансованого харчування: підрахунок калорій, які ми споживаємо

Як потрібно чітко збалансувати вміст жиру в організмі, точно також необхідно і збалансоване число калорій, спожитих щодня для підтримки нормальної ваги. Правда, багато фахівців з харчування не є пристрасними шанувальниками ретельного підрахунку калорій, так як на практиці це практично неможливо – ну як підрахувати кількість калорій в котлеті, овочевій ікрі з різноманітних за формою або розміром овочів і багатьох інших повсякденних страв? Та й більшість людей не мають такої кількості часу, щоб регулярно витрачати його на підрахунки калорій у своєму меню.

Терміново порібна благодійна фінансова та інформаційна допомога

Добрий день!!!!

Мене звати Леся, я з м. Львова. Моя донька Соломійка 5 років, тяжко хворіє вже другий рік ми боремося з тяжким онкологічним захворюванням. Діагноз нам поставили у Львові в березні 2010 р, лікарі нам не дали ніякої надії - сказали, що це нейробластома 4 стадії з метастазами в кістковий мозок і в кості. Я Вам не можу передати словами, що ми всі відчували в цей час, здорова дитина росла без проблем, а тут така біда. Я готова була просити весь світ, щоб тільки допомогли. Ми почали шукати клініку і гроші, за цей час Соломійка пройшла 4 курси хіміотерапії.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас