Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Як прискорити ріст здорового волосся

Існують спеціальні маски для волосся, які прискорюють їхній ріст. Перед застосуванням масок помийте голову і протріть рушником. Волосся повинне бути трохи вологим.

Дитячі розвиваючі ігри на вулиці, ігри для дітей у школі і в дитячому садку (частина друга)

М´яч сусідові

Діти стоять по колу на відстані одного кроку одне від одного. Ведучий стоїть за колом. Гравці передають м´яч то направо, то наліво, але обов´язково сусідові. Завдання ведучого - торкнутися м´яча. Якщо ведучому це вдалося, то гравець у кого був м´яч, стає ведучим.

«Не плач, малюк, я скоро повернуся ...", або що робити, якщо маля плаче при розлученні з мамою

«Ранок, ранок. Всі бігом, все на бігу, стільки всього треба зробити, що краще б і не лягати зовсім. Все одно сорочки не випрасувані, залишився посуд, та й звіт по роботі сам собою чомусь не написався... Все, останній погляд у дзеркало, помах рукою - пригладжене волосся, ще помах - яскрава помада. Ключ в замок ...» Стоп!

Ознаки позаматкової вагітності

Останнім часом фахівці-гінекологи реєструють все більше випадків позаматкової вагітності.
До основних симптомів позаматкової вагітності можна віднести:

Маленькие хитрости больших побед мамочек

На белоснежных покрывалах, укрытый от любопытных глаз белоснежной защитой, в белоснежном чепчике и неописуемом по красоте костюмчике, с улыбкой ангелочка лежит младенец. В роскошном пеньюаре, с идеальным маникюром и копной ухоженных волос к нему подходит мамочка и нежно напевает колыбельную. Дитя спокойно засыпает…

Идеальная картина гламурных журналов. Идеальная фантазия для будущих мам.

10% всіх пар, готових завести дитину, стикаються з проблемою безпліддя

Приблизно 10% всіх пар, готових завести дитину, стикаються з проблемою безпліддя. Екологи звинувачують у цьому забруднення повітря, психологи - стрес, а біологи з університету Тель-Авіва кажуть про еволюційну конкуренцію між генами чоловіків і жінок.

Раннє навчання і гармонійний розвиток

Про раннє навчання можна сперечатися довго. Корисно це чи шкідливо? Радіють цьому діти або страждають від цього? У якому віці можна навчати, а в якому - не варто?
Глен Доман, як відомо, рекомендує навчати з пелюшок, навчати інтенсивно, стимулюючи прискорений розвиток мозку.

Навчальний посібник відтепер на DVD

Проблему підготовки дитини до школи, без сумніву, доводиться вирішувати усім батькам. Сьогодні при вступі до школи шестирічкам висувають абсолютно недитячі вимоги: усний рахунок, читання, уміння писати, вирішувати задачки, інколи навіть знання іноземних мов. Чи готова дитина до школи психологічно, як провести діагностику «шкільної зрілості», як допомогти дитині уникнути труднощів в шкільному навчанні і спілкуванні, якими знаннями і уміннями повинен володіти майбутній першокласник?

Старший і молодший: друзі чи вороги?

Чи існують на білому світі такі брати і сестри, які ніколи не б´ються і навіть не сваряться? Чи буває таке, що старша дитина ніколи не ображає молодшу і завжди з величезним задоволенням проводить з нею весь свій вільний час: гуляє, грає, вчить? Зустрічаються такі свідомі малюки, які ніколи не чіпають без попиту речей старшого брата або сестри? Кажуть, що десь живуть такі діти. Але мені вони ніколи не зустрічалися. А вам?

Як робити масаж льодом

Ще давні красуні знали, що після парної та гарячої баньки немає кращого омолоджуючого засобу, ніж масаж льодом або снігом. Масаж шматочками льоду можна робити два-три рази на тиждень після ванни або парової ванночки для обличчя.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас