Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розваги та відпочинок

 

Спальні мішки — важливий аксесуар для активного відпочинку

Якісний спальний мішок — необхідна річ для туристичних походів, відпочинку у кемпінгу, нічної риболовлі та інших активностей на природі.

Які гнучкі навички розвивають настільні ігри для дітей? Досліджуємо із сімейною крамницею настілок Ґавіал

Настільні ігри для дітей – не лише розвага, це немов дверцята в цікавий світ веселих пригод. Діти дуже різні й мають залежно від віку та інтересів власні смаки, обирають конкретні жанри й види ігор. Різноманіття настілок дарує можливість кожній дитині знайти найцікавіший варіант для себе: пригодницькі, наукові, фантазійні, рольові та абстрактні ігри.

Що потрібно захопити з собою в подорож з малюком? ТОП 10 речей

Багато батьків подорожують із маленькими дітьми, проте щоб поїздка пройшла максимально вдало, легко та комфортно для обох та без жодних неочікуваних ситуацій, їм слід ретельно до неї підготуватися. Для цього потрібно зібрати певні речі для малечі, які вважаються must have, адже, забувши їх, доведеться відправлятися в пошуки по місцевих магазинах, де, можливо, не вдасться знайти відповідні товари для дітей.

Що взяти з собою в кемпінг

Самостійний відпочинок на природі з ночівлею в лісі або горах приваблює багатьох. Це можливість забути про повсякденні проблеми, провести час із друзями або на самоті, подихати свіжим повітрям. Проте варто забезпечити собі комфорт, щоб отримати задоволення. Знадобиться певна кількість туристичних речей і приладів, які стануть у пригоді в різних ситуаціях.

Безпека дитини на самокаті: 7 порад для безпечної їзди

Літо наближається, а теплі погожі дні будуть радувати нас вже в найближчими тижнями. А значить, прийде час дістати з комор і гаражів всілякий дитячий транспорт: ролики, велосипеди, самокати...

Компресорний автохолодильник: найкращий спосіб зберігання продуктів під час поїздок

Коли ми плануємо тривалі поїздки або відправляємося в кемпінг, важливо мати надійний спосіб зберігання продуктів і напоїв. У таких випадках компресорний автохолодильник стає незамінним помічником. У цій статті ми розглянемо переваги компресорних автохолодильників та те, що робить їх кращим варіантом для зберігання продуктів під час поїздок.

Незамінні елементи кемпінгу

Літо – час, коли багато людей прагнуть вирушити на природу і насолодитися всім, що пропонує нам відпочинок на кемпінгу. Це надає нам можливість втекти від міської суєти та насолодитися простотою природи. Перш ніж вирушати у пригоду, важливо пам'ятати про основні речі, які необхідно взяти з собою на кемпінг, щоб забезпечити комфорт та безпеку під час проживання на природі. Якщо ви вирушаєте на природу з ночівлею вперше, то завітайте на сайт moderns.ua, там ви знайдете все, що вам буде необхідно, щоб почуватися комфортно.

ТОП-5 способів відпочинку для дітей влітку

Літо – це час, коли діти звільняються від шкільних уроків та мають безліч часу та енергії на відпочинок. На жаль, складна ситуація в країні залишить дітлахів без морського відпочинку і цього року. А для багатьох навіть відвідати бабусю з дідусем залишається поки що нездійсненою мрією. Однак, ми склали ТОП-5 способів літніх розваг, які ви зможете запропонувати своїм малюкам.

Басейни від INTEX – високоякісні аксесуари для відпочинку, доступні широкому колу покупців

Наявність басейну на присадибній ділянці чи біля дачі – це можливість додати літньому відпочинку ще більше яскравих вражень. Зовсім не обов’язково витрачати час і ресурси на зведення традиційної штучної водойми – достатньо купити каркасний басейн, і, встановивши його менш ніж за годину, насолоджуватися водними процедурами. Головне − обрати модель від надійного виробника.

Поради щодо безпечної подорожі на автобусі з Києва до Будапешта

Автобус є одним з найпопулярніших транспортних засобів. Вони мають чималий попит серед туристів. Комфортні умови в салоні, непогана швидкість, регулярні рейси, наявність зупинок за потреби пасажирів є беззаперечними перевагами. Але ж довготривалі поїздки на великі відстані можуть бути набагато складнішими, аніж здаються на перший погляд. Наприклад, від Києва до Будапешта близько 1100 км. Витримати стільки часу в положенні сидячи не так легко, тож варто подбати про власний комфорт та безпеку.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас