Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розваги та відпочинок

 

Яке газове обладнання використовується в туризмі

Навіть на природі можна швидко та смачно приготувати обід або вечерю. І навіть вітер і відсутність дров не завадять. Для цього не обов’язково розпалювати багаття — можна використати туристичне газове обладнання. Завдяки сучасним технологіям вам завжди буде доступна тепла та смачна їжа. А ще таке спорядження для туризму допомагає зігрітися та забезпечити кемпінг світлом.

Унікальність України: культурні скарби та кулінарні смаки кожної області

Україна – це країна, що має багату історію та культуру, кожна область має свої унікальні традиції, які привертають туристів з усього світу.

Особисте життя Зевса: його дружини та коханки

Згідно з давньогрецькою міфологією Zeus був справжнім героєм-коханцем. Він одружився тричі. Перша його законна дружина – океаніда Метіда. Вона була розумна і приготувала зілля, від якого батько Зевса, Кронос, відригнув його братів і сестер. Гея передбачила, що його скине з престолу його власний нащадок, тож Громовержець перетворив Метіду на муху і проковтнув.

Як доглядати за рюкзаками для ручної поклажі

У подорож не завжди зручно брати із собою валізу. Якщо речей небагато, і ви їдете в нетривалу подорож або відрядження, можна обійтися ручною поклажею.

Який туристичний килимок обрати для походу?

В дводенному чи довготривалому поході не обійтись без каремати. Це туристичний килимок, головні задачі якого — захист від вологи, переохолодження, створення комфорту на привалі чи в наметі.

Особливості настільних ігор для одного гравця

Багато брендів випускають настільні ігри для одного учасника, які ще називаються соло. Вони бувають не лише для дорослих, але й для дітей різного віку. У них гральний процес побудовано так, що можна повноцінно грати і наодинці, і в компанії 3–7 друзів. В інтернет-магазині «Така Гра» величезний вибір соло-ігор різних жанрів і тематик  українською, російською та англійською мовами. У каталозі їх виділено в окрему категорію, що істотно спрощує вибір.

Особливості відпочинку у Східниці з дітьми

Через обмеження, пов'язані з поширенням коронавірусу, значна частина туристів відмовилася від поїздок за кордон. Тому деякі з туристів, які планують відпустку, знаходяться в роздумах і не розуміють, куди можна поїхати відпочивати, не покидаючи межі рідної країни.

Переваги та особливості раннього бронювання відпочинку у Туреччині

Українцям полюбилися тури до Туреччини, завдяки величезному вибору умов і вартості відпочинку. В Туреччині можна провести відпустку за невеликі гроші, або відправитися в елітний готель, який можна заздалегідь забронювати на сайті https://hittravel.com.ua/rannye-bronyuvannya/. Туреччина – це ідеальний варіант для тих, хто хоче відпочити від курортів України, і відправитися за кордон, щоб насолодитися теплим піском і сонцем.

Як влаштувати дитині незабутні зимові канікули: ідеї розваг на Даринку

Для батьків, які шукають, чим зайняти дитину під час канікул, до 9 січня новорічне Хеппі місто на Даринку пропонує безліч активностей.

Цікаве знайомство з українською міфологією – з новим анімаційним серіалом від команди «Чарівний світ UA»

А ви вже чули про AR-додаток «Чарівний світ.UA» та захоплюючу настолку "Чарівний світ. Джерело сили"? Вони створені у рамках ініціативи з ознайомлення сучасних школярів з українською міфологією та її популяризації на національному і всесвітньому рівні. Нині ж ці обидва продукти, випущені командою «Чарівний світ UA» з підтримкою УКФ, буде доповнено не менш захопливим анімаційним серіалом.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас