Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Пост-реліз проєкту “Казковий друг”

У дітей зʼявився казковий друг!

Більше 500 малюків доєдналися до проєкту підтримки для маленьких українців під час війни за унікальною методикою. Організатори проєкту ГО "Можливості. Мотивація. Медіа." запевняють: батьки дітей відмічають позитивний вплив!

Навчання майбутнього – перший освітній Чат «На Урок» на основі ChatGPT

Події останніх років, а саме пандемія та війна, критично вплинули на бажання та можливість українських дітей навчатися, не втрачаючи мотивації. На допомогу незмінно приходять сучасні сервіси, інтерактив та гейміфікація.

Педан, Клопотенко, Байдак: відомі українці проведуть профорієнтаційні лекції для школярів України

Щоб приєднатися онлайн, потрібно заповнити форму.

Вибір професії – одне з найважливіших рішень у житті, і приймати його у шістнадцять, тим паче коли у твоїй країні війна, дуже складно. Щоб допомогти абітурієнтам – надихнути їх, розповісти більше про професії, розвіяти стереотипи, у Києві проведуть профорієнтаційну конференцію “Професії Сheck”. Лекторами стануть українці, які досягли успіху та популярності у своїй сфері, зокрема телеведучий Олександр Педан, шеф-кухар Євген Клопотенко, комік Василь Байдак та інші.

У магазинах MasterZoo тепер можна “усиновити” чотирилапого друга

В найбільшому зооритейлі країни MasterZoo запрацював проєкт адопції тварин, що допоможе домашнім улюбленцям, які тимчасово живуть в притулках, знайти домівки. Прямо в магазині можна обрати для себе песика або котика по фото та інформації про нього, а також отримати консультацію з догляду та подарунковий бокс.

Екопарк Dereville стане місцем відпочинку дітей, які втратили батьків під час війни

Чернігівський екопарк Dereville запускає благодійну кампанію Dereville Charity Days, аби зібрати необхідні кошти для надання першочергової фінансової допомоги підопічним БФ “Діти Героїв”, та проведе їм безкоштовні екскурсії зонами заповідника.

Радіомарафон зібрав 1340 нових супердрузів для дітей, які борються з раком

До Міжнародного дня боротьби проти дитячого раку 15–16 лютого відбувся третій Національний благодійний радіомарафон, під час якого фонд «Таблеточки» разом з Radio NV та компанією АЛЛО об'єднали 1340 людей для регулярної допомоги онкохворим дітям на суму 320 тисяч гривень на місяць.

Додавайте до свого розкладу безоплатні пізнавальні уроки англійською мовою з іноземними викладачами

Українські діти від 2 до 18 років, вчителі й батьки можуть безоплатно відвідувати англомовні пізнавальні онлайн-зустрічі. Їх проводять викладачі-волонтери з різних куточків світу.

Педан, Клопотенко, Тополя, Соловій, Байдак та інші успішні українці стануть спікерами на профорієнтаційних конференціях для молоді

Фахівці різних сфер об’єдналися, щоби розповісти більше про свої професії, зруйнувати наявні стереотипи та надихнути кар’єрними перспективами.

«Таблеточки», Radio NV та АЛЛО проводять третій щорічний благодійний радіомарафон для боротьби з дитячою онкологією

Щодня в Україні дві родини дізнаються, що у їхньої дитини рак.

Аби підтримати дітей та їхні родини у боротьбі, до Міжнародного дня боротьби проти дитячого раку фонд «Таблеточки» разом з компанією АЛЛО та Radio NV проводять щорічний національний благодійний радіомарафон, щоб об'єднати людей для регулярної допомоги онкохворим дітям.

Онлайн-платформа iLearn безоплатно підготує абітурієнтів до НМТ-2023

ГС «Освіторія» запустила серію безоплатних вебінарів на онлайн-платформі iLearn для підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) 2023. Вебінари проведуть досвідчені експерти-предметники, зокрема переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021 Артур Пройдаков.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас