Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Більше половини дітей в Україні стикалися з булінгом. Опитування Rakuten Viber

Команда Rakuten Viber провела опитування, щоб дізнатись, який відсоток дітей стикався з проблемою булінгу, та зібрала поради, як йому запобігти при онлайн-спілкуванні.

Епіцентр подарував понад 2000 обіймів та подарунків для дітей воїнів

Кожна дитина має право на захист, безпеку, турботу та любов. Це особливо важливо у надскладний для країни час, коли діти відчувають стрес, страх, тривогу та самотність.

Безоплатні онлайн-заняття англійською з іноземними викладачами: літня програма. Розклад на червень

Українські діти від 2 до 18 років можуть безоплатно відвідувати англомовні онлайн-заняття. Їх проводять викладачі-волонтери з різних куточків світу.

Короткометражний фільм про булінг за книжкою «Сіль для моря» у відкритому доступі!

Дебютна робота режисерки Сніжани Гуревич, знята за мотивами книжки для підлітків Анастасії Нікуліної «Сіль для моря, або Білий кит», відтепер у відкритому доступі http://surl.li/hmul запрошуємо до перегляду! У 2019 році фільм став одним із переможців Одинадцятого конкурyсного відбору Держкіно, а вже з 2020 побував на українських та міжнародних кінофестивалях.

Інста-фільтр, що рятує дитинство. Як кожен може долучитися до Дня захисту дітей

Війна має відчутний вплив на психоемоційний стан дітей – 75% дітей в Україні вже мають ознаки травматизації психіки, найчастіше це порушення сну, памʼяті, емоційні гойдалки та підвищена тривожність (Gradus Research).

Як працює російська пропаганда: на метро “Золоті Ворота” в Києві відкрилася інтерактивна просвітницька виставка

У вестибюлі метро “Золоті ворота” презентували інтерактивну виставку “Справжні причини війни, або як працює російська пропаганда”, яка буде представлена з 24 квітня по 24 травня з безкоштовним входом для всіх відвідувачів Метрополітену

Епіцентр відкриває Антистрес хаб в Києві

В Антистрес хабі пройде серія безкоштовних лекцій, присвячених подоланню психологічних складнощів, спричинених війною.

Антистрес хаб розпочне роботу в рамках коворкінгу “Незламний хаб”, що розташований в столичному торговельному центрі Епіцентр біля станції метро “Почайна”. Мета створення хабу – допомогти людям впоратися з психологічним навантаженням, що виникло в умовах війни.

Безкоштовні заняття зі шкільної програми для дітей 5-10 класів у проєкті “Освітній суп”

Освітня організація "Навчай для України за підтримки Світового банку та фінансування UBS Optimus Foundation оголошує набір дітей для безкоштовних занять з учителями-тьюторами у проєкті “Освітній суп”. Протягом проєкту діти матимуть нагоду не лише покращити свої знання з української мови та математики, але й отримати підтримку з формування навичок вчитись, комунікації та досягнення цілей.

Три тисячі українських дітей отримають психологічну та гуманітарну допомогу від БФ «Мама плюс Я» та компанії АЛЛО

В рамках проєкту «Дітям – дитинство. Розфарбуймо життя» національний маркетплейс АЛЛО передав 2,5 мільйони гривень благодійному фонду «МАМА плюс Я». Завдяки співпраці з фондом допомогу отримають понад 3000 дітей, для яких, попри війну, має повернутися яскраве дитинство.

Марафон Української Щедрості. Останні подарунки для окупантів

Легенди про гостинність та щедрість українського народу ширяться по всьому світу. Це правда, що ми завжди пригощаємо та обдаровуємо подарунками тих, хто заходить до нашого дому!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас