Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

В Україні створили психологічну платформу-каталог “Resilience.help” для освітян, батьків та психологів

З’явилася нова можливість отримувати знання з психологічної стійкості для освітян, батьків та шкільних психологів. ГО “Смарт освіта” за підтримки МФ “Відродження” створила безоплатну психологічну платформу-каталог Resilience.help. Тут зібрані навчально-методичні ресурси, інструменти та техніки, статті на психологічну тематику. А також інформація про різні тренінги для освітян та шкільних психологів від «Смарт освіти».

Українологія: стартував проект для підлітків у соцмережах про розвінчування міфів російської пропаганди

Проект спрямований на молодь 13-18 років. Його мета — виховати спільноту обізнаних про Україну та критично мислячих підлітків

Безоплатні онлайн-заняття англійською мовою з іноземними викладачами: розклад на липень

Українські діти від 2 до 18 років можуть безоплатно відвідувати англомовні онлайн-заняття. Їх проводять викладачі-волонтери з різних куточків світу.

Як підтримати здоровʼя та зберегти емоційну рівновагу — топ каналів у Viber з порадами для українців

Нерідко активне соціальне та робоче життя витісняють турботу про власне здоровʼя на другий план. Водночас повномасштабна війна, що змушує українців жити в умовах постійного стресу, негативно вплинула як на фізичний, так і на емоційний стан населення — більше 50% респондентів відзначають погіршення самопочуття. Команда Rakuten Viber зібрала ТОП ресурсів, які діляться порадами щодо підтримки фізичного самопочуття та психологічної рівноваги.

Мій тато став Янголом, або що писали українські діти в останніх SMS до татусів, які загинули

18-го червня Україна відзначала День батька. Для щонайменше 5000 українських дітей це було перше свято без тата. Саме така кількість дітей під опікою БФ “Діти Героїв”, який піклується про сиріт та напівсиріт війни.

Мережею розлетівся кумедний відеоролик до Дня батька

У вірусному відеоролику діти українських військових розповіли, звідки беруться татусі, що вони роблять та куди подівся російський воєнний корабель.

До Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні прямує апарат УЗД для «поспішайок»

275 000 грн на придбання апарату зібрали в рамках проєкту «Дякую тобі, мамо!», що стартував в День матері 14 травня і символічно завершився 31 травня напередодні Міжнародного дня захисту дітей.

Неформальна освіта та підприємництво серед молоді

Чи цікаво молоді отримувати додаткові знання поза школою та університетом? Чи думає вона про започаткування власної справи? Відповідаємо на ці та інші запитання у матеріалі U-Report про опитування щодо неформальної освіти.

1,8 мільйона гривень на допомогу тваринам: результати акції “Лапка турботи”

Мережа зоомаркетів MasterZoo та UAnimals за підтримки Visa оголосили результати благодійного проєкту “Лапка турботи”. Акція тривала з 21 лютого по 21 квітня, за які спільними зусиллями було зібрано 1 830 560 гривень для тваринок, що потребують опіки.

Видавництво «Ранок» спрямувало понад 1,3 млн грн на благодійність з продажів манґи «Привид Києва»

Манґа «Привид Києва» – це переклад українською твору японського автора Мацуди Джюко. Він надихнувся подвигом героїчних українських льотчиків-оборонців неба. Харківське видавництво «Ранок» зв’язалося з японським автором та домовилося про випуск манґи в Україні. Загалом було надруковано 10 000 примірників українською мовою та ще 2 000 примірників англійською.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас