Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

У суботу сідайте на велосипед і гайда на парад

У суботу в Києві стартує велопарад. Організатори обіцяють зібрати декілька тисяч любителів покрутити педалі і разом проїхатися центральними вулицями Києва.

Половина пляжів України не готові до сезону

Незважаючи на те, що офіційно літній сезон починається 5 червня, пляжі України ще не готові приймати відпочивальників. Зараз тільки 45% пляжів отримали санітарні паспорти. Всього в Україні 1200 пляжів, 800 з них у морського узбережжя.

Выставки «Иммунитет. Инновационные методы оздоровления», «Я буду Мамой!», «Детские Забавы» подвели итоги…

16-18 мая 2012 года, во второй раз, в Киеве состоялись:

- Выставка-форум «Иммунитет. Инновационные методы оздоровления»
- Выставочный фестиваль для будущих родителей «Я буду Мамой!»
- Фестиваль для детей и родителей «Детские Забавы»

54% українців вважають, що укладати шлюб треба, керуючись почуттями

В період з 10 по 20 лютого 2012 року компанія Research & Branding Group провела дослідження громадської думки населення України щодо ставлення українців до інститутів сім'ї та шлюбу. Збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю в 24-х областях України і АР Крим. Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення країни за місцем проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 2079 чоловік. Очікувана середня помилка вибірки становить + - 2,2%.

Майже всі сім´ї з 4-ма дітьми знаходяться за межею бідності в Україні

80% українських сімей, які мають 4 і більше дітей, перебувають за межею бідності. Про це розповів Павло Розенко, провідний експерт центру Разумкова. Експерт заявив, що реальна державна підтримка таким сім'ям у грошовій формі належним чином не надходить.

Через Євро захворіє мільйон українських дітей?

Проведення Євро-2012 на території України може спровокувати серйозний сплеск захворювання на кір серед невакцинованих українських дітей. Жертвами хвороби можуть стати близько 1 млн. дітей. Такий негативний прогноз озвучив представник Інституту мікробіології та імунології ім. Мечникова АМН України Андрій Волянський.

У цьому і наступному році зіграти особливо небезпечно!

2012 - 2013 роки обіцяють стати по-справжньому жаркими: виною всьому фаза максимальної сонячної активності. Подібні явища повторюються кожні 11 років, а значить, захист шкіри від ультрафіолетового випромінювання стає особливо актуальним.

Українські дієтологи не радять годувати дітей тепличними овочами

Українські дієтологи і токсикологи не радять годувати дітей ранніми тепличними овочами. І хитрощі домогосподарок, які намагаються в домашніх умовах позбавиться від нітратів, на жаль, неефективні.

ПРИЗЫ, ПОДАРКИ И СЮРПРИЗЫ НА ЛЮБОЙ ВКУС! СОВСЕМ СКОРО! НЕ ПРОПУСТИТЕ!

16-18 мая 2012 года в Киеве состоятся II Выставка-форум «Иммунитет. Инновационные методы оздоровления» и II Выставочный фестиваль для будущих родителей «Я буду Мамой!».

Допоможи врятувати життя матері і дитини

15 травня 2012 один твій вчинок зможе врятувати не одне життя ... а відразу два - матері та дитини! Поява дитини на світ - це не тільки велика радість, але й величезний ризик. Адже за дуже короткий проміжок часу молода мама може втратити понад 1000 мл крові. Врятувати її може лише екстрене переливання крові, тому вкрай важливо, щоб донорської крові у цей момент було достатньо.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас