Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Військові допоможуть дітям кров´ю

Генерали та офіцери Національного університету оборони України сьогодні доповнили свої функції захисту Батьківщини захистом онкологічно хворих дітей. Вони ініціювали акцію здачі донорської крові для пацієнтів «ОМАДЕТ».

У Києві 9-12 березня всім перевірять зір

9-12 березня в Києві на базі офтальмологічного відділення Олександрівської лікарні (колишня Жовтнева) всі бажаючі можуть пройти огляд у фахівців цього профілю. Акція приурочена до Всесвітнього дня боротьби з глаукомою.

У Сімферополі в 7 вагітних виявили свинячий грип

У пологовому будинку №2 Сімферополя у семи вагітних, що надійшли днями з різних регіонів Криму, підтверджено так званий свинячий грип.

Доопрацюють законопроект про приєднання України до Конвенції про захист дітей

Верховна Рада повернула Президенту на доопрацювання проект закону “Про приєднання України до Конвенції про захист дітей та співробітництво з питань міждержавного усиновлення”. За ухвалення відповідного рішення проголосували 234 народних депутата з 401, зареєстрованого в сесійній залі.

Новий фотоконкурс - "Всi на старт!".

Чи любите ви спорт, як любимо його ми? Напевно, ваши діти обожнюють займатися спортом, гратися у спортивнi iгри та навiть влаштовують у дворi спортивнi змагання? Тодi завантажуйте на сайт знімки спортивних досягнень ваших дiтей! Автори найкращих фото отримають чудовi призи!

У столиці з´явиться центр допомоги вагітним школяркам

У столиці відкриють перший в Україні Центр допомоги неповнолітнім вагітним. Розміститься центр на базі притулку для дітей Служби у справах дітей. Основний ремонт в будівлі вже зроблено, залишилося закінчити опоряджувальні роботи.

Загадка жіночого поцілунку

Жінки, виявляється, можуть відмовити чоловікові лише за те, що він погано цілується. А от чоловіки готові пробачити слабкій статі такий недолік, і з задоволенням займуться з ними любов´ю за інші достоїнства.

У школах запровадять повне медобстеження

Смерті дітей на уроках змусили вітчизняних чиновників діяти. Сьогодні міністр освіти Дмитро Табачник заявив, що у школах вже цього року запровадять повне медичне обстеження усіх учнів. Для молодших класів ця процедура вже обов’язкова, але батьки не особливо на це зважають - каже міністр.

Кабмін збільшив розміри допомоги при народженні дітей

Кабінет міністрів України затвердив порядок виплат збільшених розмірів допомоги при народженні дітей. Про прийняття відповідної постанови на сьогоднішньому засіданні Кабміну повідомив сьогодні на брифінгу віце-прем`єр-міністр – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Конкурс "Я граюся" завершено!

Наш спільний фотоконкурс разом із фотокнигами «Finebook» завершено.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас