Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Сімейний кодекс: все, що належить мені - твоє

Днями, Президент України підписав Закон, що вносить зміни до сімейного кодексу України. Зокрема, зазнала змін стаття 61, яка розглядає права подружжя на загальну власність.

В Україні таємно закривають лікарні та пологові будинки

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко заявляє, що в Україні розпочалося таємне скорочення закладів охорони здоров’я. Про це він сказав сьогодні в інтерв’ю журналістам перед початком Погоджувальної ради ВР.

На Київщіні подешевшають ліки?

Протягом півроку в київській області повинні знизитися ціни на лікарські препарати в аптеках і медустановах щонайменше на 10%, пообіцяв голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк.

У Москві відкриють українську школу?

Вже цього року в Москві планується відкриття загальноосвітньої школи з українською мовою навчання. Таке рішення зараз розглядають Міністерства освіти і науки України та Росії.

Обряди вінчання і хрещення подорожчають?

Вже через тиждень церковні обряди вінчання і хрещення можуть подорожчати на третину. Причина цього - підвищення з 1 лютого тарифів на електроенергію для релігійних установ та транспортних підприємств на 30%.

ГМО в українських продуктах майже немає

Про це розповіли сьогодні на прес-конференції у Міністерстві охорони здоров’я. Зменшення кількості таких харчів зумовило запровадження норм державної реєстрації, відповідності санепід-експертизі та відповідальності за продаж їжі з такими добавками.

Постільний режим шкодить здоров´ю вагітних?

При ускладненні перебігу вагітності жінкам досить часто приписують постільний режим. Проте результати нового дослідження вчених університету Західного Резерву, США, довели шкоду даної практики.

Кому не будуть платити за народження дитини?

Щоб не допустити перетворення народження дитини у спосіб заробити гроші, у Верховній Раді зареєстрований законопроект, який уточнює умови отримання допомоги на дитину.

Чому повертається зайва вага

Секрет повернення ваги після закінчення дієти розгадали учені з лікарні Університету Сантьяго в Чилі. Вони з`ясували, що люди з високим рівнем гормону лептин і низьким рівнем гормону грелін — частіше за інших набирають скинуті кілограми.

Новий фотоконкурс - "Я граюся".

Усі батьки люблять гратися зі своїми дітлахами. Чи то пошук піратскьх скарбів, чи велике чаювання з усіма іграшковими мешканцями дома, чи запуск повітряного змія - все це час, який ви весело проводити зі своїми дітьми. Робіть знімки ваших пригод і завантажуйте на наш сайт. Найкращий знімок отримає оригинальний приз!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас