Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Платних послуг у дитсадках не буде

Міністр освіти та науки України Дмитро Табачник запевняє, що його відомство не вводитиме платні послуги у дитсадках.

Нове дослідження про вплив відеоігор на дітей

Нове дослідження, присвячене впливу комп´ютерних ігор на здоров´я підлітків, проведено дослідниками з Єльської школи медицини. У результаті дослідження були виявлені деякі суттєві гендерні відмінності пов´язані з грою, а також значні ризики для здоров´я.

У Великій Британії виміряють "індекс щастя" громадян

Влада Великої Британії має намір вимірювати "індекс щастя" своїх громадян. Про це 14 листопада повідомила The Guardian з посиланням на джерело в британському уряді. Як стало відомо журналістам газети, питання, за якими визначатиметься ступінь "загального добробуту" британців, додадуть у стандартні опитувальники населення вже наступної весни.

Смачна їжа знижує реакцію мозку на стрес

Смачна їжа, секс та інші приємні речі в житті дають нам набагато більше, аніж просто відчуття задоволення. Вони фактично зменшують наслідки стресу, блокуючи нервові відповіді тривоги в мозку, показало американське дослідження Університету Цинциннаті і Каліфорнійського університету.

Як впливає на підлітків спілкування в соціальних мережах?

Згідно з даними Американської асоціації суспільного здоров´я, близько 11,5% дітей шкільного віку більше трьох годин на день проводять за комп´ютером, спілкуючись в соціальних мережах.

Що полонить чоловічу підсвідомість?

Коли мова йде про те, яку частину жіночого тіла чоловіки вважають найбільш привабливою, у багатьох людей виникають, як мінімум, три припущення: очі, груди або стегна. Але, як не дивно, результати опитування свідчать про те, що найспокусливішою частиною жіночого тіла чоловіки вважають ... талію!

Як дізнатися про стать дитини на 7-му тижні вагітності?

Група ізраїльських учених-медиків оголосила про успішне завершення розробки нового тесту, який дає можливість визначити стать майбутньої дитини, коли вік плода становить всього 7 тижнів після зачаття. Учасники дослідницької групи стверджують, що точність показників винайденого ними тесту складає 99%.

За третю дитину хочуть виплачувати 100 тисяч

Президент України Віктор Янукович ініціює підвищення розміру допомоги при народженні дитини й по догляду за дитиною. Про це сьогодні журналістам повідомила перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова. За її словами, до Верховної Ради України вже направлено два відповідні законопроекти.

Після декрету жінки соромляться самих себе

Британські психологи з´ясували в результаті опитування 2 тисяч жінок, що 54% матерів, що вийшли на роботу після закінчення декрету, переживають з приводу своєї «зіпсуваної» зовнішності.

Слідом за саморобними речами і прикрасами українки взялися за косметику

Продавці інгредієнтів для виготовлення індивідуальної натуральної косметики в домашніх умовах ледь встигають за нестримним попитом. Саморобна косметика на 50-60% дешевша за продукцію вiдомих брендiв. І цей чинник виявився ваговим аргументом не лише для споживачів продукції масмаркету, але і дорогої косметики.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас