Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Конкурс! Увага — новий конкурс для батьків!

Приміть участь у новому конкурсі разом із нашим порталом та мережею магазинів «Знайка»! Термін конкурсу збільшено, встигнути зможуть усі :).

Небагато алкоголю не нашкодить вагітним

Британські учені з університетського коледжу Лондона встановили, що вагітні жінки можуть дозволити собі випивати небагато алкоголю в тиждень, не побоюючись за поведінковий або розумовий розвиток дитини, повідомляє агентство Reuters.

У столиці перевантажені більше 70% дитсадків

У столиці перевантажені понад норму 74% дитячих садків.
Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Леонід Новохатько в інтерв´ю муніципальній газеті "Хрещатик" (№ 142 (3773)).

Електронні книги підвищують інтерес дітей до літератури - дослідження

Електронні книги можуть повернути інтерес дітей до «читання заради задоволення» - такі результати дослідження американської видавничої компанії Scholastic and Harrison Group, опубліковані в середу.

Грип: вагітні, як і раніше в небезпеці

Актуальність небезпеки грипу А/Н1N1, на думку експертів ВООЗ, збережеться і в наступному сезоні захворюваності 2010-2011. Про це нагадав директор Наукового центру акушерства, гінекології та перінаталогіі імені Кулакова професор Геннадій Сухих, виступаючи на прес-конференції Всеросійського наукового форуму "Мати і дитя".

Міжнародний день слінгоносіння проводиться в Києві!

У Києві цього року відбудуться майстер-класи та слінгозустрічі, де кожен охочий зможе отримати кваліфіковану консультацію щодо носіння дітей в слінгах, спробувати різні слінги, поспілкуватися з мамами, для яких слінг став незамінним атрибутом і вірним помічником, приємно провести час в компанії слінгобатьків та їхніх діток і навіть виграти приємні подарунки в лотереї!

Прохання про допомогу

Маленькій 3-річній сумчанці Чигрін Валерії дуже потрібна Ваша молитва та фінансова допомога для того, щоб вилікуватися та продовжувати жити.

Майбутні чемпіони мітингували біля Міністерства молоді та спорту

Пристрасті навколо п’яти олімпійських баз у Києві не вщухають. Репортер уже розповідав про наміри реорганізувати їх і перетворити звільнену територію на зону гостинності до Євро-2012.

Казки для вас від наших авторів

На минулому тижні ми розпочали викладати казки від двох нових авторів, яки надіслали нам свої твори. Ці оповідання будуть цікаві не тільки малечем, а й їх батькам

Учені: куріння вбиває сперму

Учені рекомендують відмовлятися від поганої звички і чоловікам, і жінкам задовго до того, як вони зберуться зачати дитину.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас