Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Як впливає на підлітків спілкування в соціальних мережах?

Згідно з даними Американської асоціації суспільного здоров´я, близько 11,5% дітей шкільного віку більше трьох годин на день проводять за комп´ютером, спілкуючись в соціальних мережах.

Що полонить чоловічу підсвідомість?

Коли мова йде про те, яку частину жіночого тіла чоловіки вважають найбільш привабливою, у багатьох людей виникають, як мінімум, три припущення: очі, груди або стегна. Але, як не дивно, результати опитування свідчать про те, що найспокусливішою частиною жіночого тіла чоловіки вважають ... талію!

Як дізнатися про стать дитини на 7-му тижні вагітності?

Група ізраїльських учених-медиків оголосила про успішне завершення розробки нового тесту, який дає можливість визначити стать майбутньої дитини, коли вік плода становить всього 7 тижнів після зачаття. Учасники дослідницької групи стверджують, що точність показників винайденого ними тесту складає 99%.

За третю дитину хочуть виплачувати 100 тисяч

Президент України Віктор Янукович ініціює підвищення розміру допомоги при народженні дитини й по догляду за дитиною. Про це сьогодні журналістам повідомила перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова. За її словами, до Верховної Ради України вже направлено два відповідні законопроекти.

Після декрету жінки соромляться самих себе

Британські психологи з´ясували в результаті опитування 2 тисяч жінок, що 54% матерів, що вийшли на роботу після закінчення декрету, переживають з приводу своєї «зіпсуваної» зовнішності.

Слідом за саморобними речами і прикрасами українки взялися за косметику

Продавці інгредієнтів для виготовлення індивідуальної натуральної косметики в домашніх умовах ледь встигають за нестримним попитом. Саморобна косметика на 50-60% дешевша за продукцію вiдомих брендiв. І цей чинник виявився ваговим аргументом не лише для споживачів продукції масмаркету, але і дорогої косметики.

Чоловіки і жінки: хто як вибачається?

Група канадських вчених вирішила визначити, як відрізняються чоловіки і жінки у здатності визнавати свою провину. Під час дослідження вчені попросили 66 добровольців (порівну чоловіків і жінок) протягом двох тижнів записувати свої емоції, пов´язані із взаємовідносинами з іншими людьми.

Увага! Повідомлення щодо фотоконкурсу. (Оновлення)

Нам стали надходити листи, в яких ви незадоволені тим, що деякі учасники конкурсу "накручують" голоси у своїх роботах так, щоб ті вийшли на перше місце.

Чи варто примушувати дитину вчитися?

Нове дослідження британських вчених, проведене спільно фахівцями з університетів Лестера і Лідса (Великобританія) показало несподівані результати: згідно з висновками дослідників, тиск батьків на дітей у питаннях, які стосуються навчання, має позитивний ефект. Таку інформацію опублікувала новинна служба BBC News. Крім того, аналіз даних про британських школярів 1958 року народження показав, що батьки з великих сімей менш схильні чинити тиск на своїх дітей.

Реклама полює на дітей

Британські вчені вважають, що реклама «нездорової їжі» з´являється на екранах телевізорів під час дитячих передач набагато частіше, ніж в інший час телемовлення. У гонитві за прибутком рекламодавці використовують образи мультиплікаційних персонажів, знаменитих спортсменів і акторів, які користуються популярністю в підлітковому середовищі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас