Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

В Україні вакциновано більше 400 тис. чоловік

У цьому році в Україні вакциновано у 8 разів більше осіб з групи ризику, ніж у минулому. Про це під час прес-конференції розповів виконуючий обов´язки директора Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду МОЗ України Антон Вітрил.

Новий фотоконкурс - "Зимові пригоди".

Зимова пора, то щаслива пора! Миколая, Новий Рік та Різдво - для вашої малечі часу на веселі і цікаві пригоди буде предостатньо. А для вас - можливість виграти приз: надсилайте зимові фото ваших карапузів нам, а ми вам за це даруночки!

Гранат допоможе жінкам народити

Для успішного перебігу природних пологів майбутнім мамам необхідно включити в свій раціон гранат. Як відомо, вагітні жінки повинні вживати достатню кількість вітамінів, які чинять безпосередню дію на сприятливий розвиток плоду.

Британка дізналася про свою вагітність за 9 днів до пологів

Справжньою несподіванкою для 19-річної британки Емі Фербер (Amy Furber) стало те, що через кілька днів вона стане мамою: про свою вагітність дівчина дізналася за дев`ять днів до пологів, пише The Daily Mail.

Плач допомагає немовлятам нормалізувати сон

Австралійські вчені прийшли до висновку, що плач допомагає немовлятам нормалізувати сон, а їхнім мамам - впоратися з післяпологовий депресією. Вони провели дослідження за участю 225 дітей. Фахівці спостерігали за малюками з дня їх народження і до шкільного віку.

Конкурс "Осінній листопад" завершено!

Наш спільний фотоконкурс з мережею фірмових магазинів "Знайка" завершено.

Реклама косметики травмує жіночу психіку

Бельгійські психологи вважають, що реклама косметики в засобах масової інформації завдає серйозної шкоди психічному здоров´ю жінок. До такого висновку психологи прийшли, провівши нехитре дослідження. Вони попросили жінок спостерігати за різними косметичними засобами на нейтральному фоні, а потім запропонували учасницям досвіду поділитися своїми відчуттями.

Донорське грудне молоко може бути небезпечним

Американські фахівці попереджають батьків: обмінюватися грудним молоком може бути небезпечно. Давно вже у світі реалізується кампанія з пропаганди грудного вигодовування, проте не всі жінки за станом здоров´я спроможні вигодувати дитину.

Допоможіть врятувати маленьку Риту - в Україні лікувати відмовилися!

У маленької Рити Нікітіної – ракова пухлина. В Україні дівчинці відмовили в лікуванні. Шанс на одужання дають німецькі лікарі. Батьки Рити власними силами зібрали 10 000 євро і тепер Рита з мамою в клініці міста Кельн. Там дівчинку обстежили і розписали програму лікування. Але на це лікування потрібні 30 000 євро. Гроші, зібрані батьками, вже витрачені на обстеження та аналізи. А 30 000 євро потрібно внести до 5 грудня – інакше лікування не буде!

Українки не знають про організації, що захищають їх права

Більшість українок не знають про організації, що захищають права жінок. Про це свідчать результати всеукраїнського дослідження Інституту Горшеніна.За даними дослідження, більшість українок (74,5%) вважають насильство в сім`ї актуальною проблемою суспільства. Із них 42,3% відповіли «швидше так», а 32,2% - «точно так» на це питання.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас