Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

День мильних бульбашок уже другий рік поспіль влаштовують у Харкові

Вхід на свято вільний, головна умова – гарний настрій і тверезість – алкоголь тут категорично заборонений. Ідея провести парад мильних бульбашок народилася в Інтернеті. Торік зібралося 400 учасників. А цього року встановлено рекорд – бульбашки пускали понад дві тисячі харків’ян.

Як впливає година перед комп´ютером або телевізором на психіку підлітка

Австралійські дослідники застерігають: чим довше діти і підлітки засиджуються перед екранами телевізорів і комп´ютерів, тим гірше складаються їхні відносини як з членами родини, так і з однолітками. Такі результати дослідження опубліковані в журналі Health.

Стан здоров´я школярів України катастрофічний

Малорухливий спосіб життя, погане харчування і пристрасть до алкоголю і тютюну роблять українських школярів самим хворим поколінням в історії країни, повідомляє журнал "Кореспондент". 8% школярів за час навчання набувають хвороби органів травлення, а по 5% виносять із середньої школи разом зі знаннями проблеми з хребтом, обміном речовин, зором і шкірою.

Школярі контролюють санітарний стан Кіровограду

У Кіровограді старшокласники загальноосвітніх шкіл розпочали спільний зі спецінспекцією нагляд за санітарним станом міста. Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської міськради.

Використання косметики в дитячому віці може бути пов´язане з передчасним статевим дозріванням дівчаток

Як показує нове дослідження, хімічні речовини, виявлені в деяких косметичних продуктах, можуть призвести до нетипового протікання статевого дозрівання у дівчаток, і збільшують ймовірність проблем зі здоров´ям у більш дорослому віці.

Перегляд фільмів у тривимірному зображенні може викликати нездужання

Частина глядачів не переносить модні нині картини, зняті в тривимірному зображенні. Від перегляду таких фільмів деяким людям стає зле. Запаморочення, нудота, а іноді головний біль - класичні симптоми локомоційної хвороби - можуть виникати під час такого кіносеансу.

Табачник: Діти в Україні зможуть навчатися російською мовою

Україна забезпечить можливість своїм громадянам здобувати освіту російською мовою, якщо у них є таке бажання. Про це заявив міністр освіти і науки України Дмитро Табачник на засіданні підкомітету з питань гуманітарної співпраці російсько-української міждержавної комісії.

Чи підходити до дитини, як тільки вона заплаче?

Австралійські вчені, вивчаючи плач немовлят і його вплив на розвиток дитини, стверджують, що плач не завдає шкоди, а якщо давати дитині виплакатися вдосталь, її сон буде на 30% тривалішим, а психіка - стійкішою. На їхню думку, залишаючись наодинці з собою і не отримуючи миттєвої підтримки батьків, малюк вчиться самостійно засинати, не чекаючи, поки батьки його заколисають.

Відсутність вагітності виявили після кесаревого розтину

У Медичному центрі Кейп-фір-Веллі кілька лікарів та інтернів оглядали жінку - і не розпізнали помилкову вагітність, почавши готувати її до пологів. Пацієнтка навіть переконала лікарів медикаментозно стимулювати пологову діяльність, однак ефекту від їх запровадження не було.

Міжнародний дитячий фестиваль "Світ Талантів"

Шановні панове!

Президія Міжнародної громадської організації «Жінка ІІІ тисячоліття» засвідчує Вам свою повагу і надає на розгляд широкомасштабний проект — Міжнародний благодійний дитячий проект «Світ талантів — цвіт нації» за участю талановитих дітей України і інших країн світу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас