Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

На «Знесінні» влаштують «Школу здорового способу життя»

Для дітей, що опинились у складних життєвих обставинах, організовано акцію «Школа здорового способу життя», повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Акція розпочнеться 30 квітня о 12.00 год. у інформаційному центрі ландшафтного парку «Знесіння».

Добігає кінця благодійна акція зі збору книжок для потребуючих дітей

Сильноголосі представниці львівського шоу-бізнесу Олена Корнєєва та Олеся Киричук теж вирішили долучитися до благодійної акції «Подаруй дитині книжку!», яку проводить громадська організація «Форум видавців» і головним партнером якої є газета «Високий Замок». Співачки з неабиякою відповідальністю підійшли до вибору книг. Нагадаємо, подарувати дитині книжки може кожен охочий - збір триває до 30 квітня у Музеї ідей (Львів, вул. Валова, 18-а).

У Львові «Ангелятко» організовує Містечко з майстер-класами для дітей. Програма

З 29 квітня по 1 травня у Львівському палаці мистецтв діятиме Містечко майстрів Країни ангелят, яке організовує редакція всеукраїнських дитячих журналів «Ангелятко» та «Ангеляткова наука» у межах «Форуму видавців – дітям».

Стипендія у 7 тисяч гривень призначена спортсменці Президентом Віктором Януковичем

Президент Віктор Янукович призначив стипендії по сім тисяч гривень чемпіонці Європи 2009 року з боксу, нашій землячці Тетяні Коб та її тренеру Віктору Рогатіну.

Після щеплення від туберкульозу у дітей загноїлися рани

Після щеплення проти туберкульозу у чотирнадцятирічної Світлани Бондаренко три місяці гноїться рана. Разом із нею у лікарні після такої ж процедури опинилися ще п´ятеро дітей із села Семенки Немирівського району. Потерпілим дітям призначений курс лікування на шість місяців. Їхні батьки схвильовані, чи не спричинить щеплення рецидивів прояву нових захворювань, тому вимагають об´єктивного розслідування цього надзвичайного випадку.

У Луцьку видали Гаррі Поттера мовою для незрячих

У Луцьку видали книгу Джоан Коллінз «Гаррі Потер і філософський камінь», надруковану «мовою для незрячих» - шрифтом Брайля. Зробили це молоді члени Волинського осередку Всеукраїнської молодіжної організації інвалідів із вадами зору «Генерація успішної дії» (ГУД), зібрали кошти і видали.

Львівські дошкільнята отримали новий дитячій майданчик

Сьогодні, 26 квітня, діти львівського дошкільного закладу № 171, що на вул. Мазепи, 5а, отримали новий сучасний ігровий майданчик. Майданчик встановлено в контексті співпраці міста з комерційними структурами. Встановлення цього майданчика відбулося за фінансової підтримки західного регіонального управління «Дельта Банку».

Ідея «білого списку» сайтів для дітей

Національна експертна комісія з суспільної моралі планує створити «білий список» вебсайтів, які рекомендуватимуть для відвідування дітям. Про це йшлося на останньому засіданні комісії. У такий спосіб чиновники сподіваються захистити неповнолітніх від порнографії в Інтернеті.

На Закарпатті зростають черги в дитсадки

Серед психологів побутує думка, що поведінка дорослої людини, її успіхи, поразки, реакція на різні життєві ситуації залежать від того, як з нею попрацювали в дитинстві. Перший щабель у становленні особистості дитини дає дошкільний заклад, потреба у якому в селищі Міжгір´я з кожним роком зростає.

«Моя жахлива няня. Великий бум»

Головною героїнею картини «Моя жахлива няня. Великий бум» є няня МакФі, власне саме її ім´я стоїть в оригінальній, англомовній назві стрічки. Ця жінка із потворним обличчям та добрим серцем - плід уяви британської актриси, сценаристки та продюсерки Емми Томпсон.

У няні лише один принцип роботи — вона з´являється, коли не бажана, але потрібна, і зникає, коли її присутності раді, але потреби у ній більше немає. МакФі приходить у родини, де батьки не можуть впоратися зі своїми неслухняними дітьми. Звісно, няня не лише приборкує маленьких непослухів, але й допомагає дітям та дорослим подолати родинні проблеми.

МакФі — зовсім не красуня, як Мері Попінс, але, як і вона, володіє магічними здібностями. Обличчя няні МакФі «прикрашають» дві великі бородавки, ніс нагадує картоплю, з рота стирчить кривий зуб, а брови більше скидаються на кущ живоплоту.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас