Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Уроки сну для школярів

The Times повідомляє про новий експеримент, розпочатий в 4-х шотландських школах м. Глазго. Там у навчальний план введено новий навчальний предмет - уроки сну, покликаний навчити підлітків спати правильно і таким чином покращити їх загальне здоров´я. Автор Програми - Ніккі Кемерон з організації Sleep Scotland.

Пийте діти молоко нової "Омега-3 корови"

Китайські вчені вивели нову породу корів, молоко яких відрізняється підвищеним вмістом жирних кислот Омега-3, що грають важливу роль, в першу чергу, у підвищенні імунітету.

20 років кубинської програми безкоштовного оздоровлення українських дітей, які постраждали через аварію на Чорнобильській АЕС, відзначили в Гавані

Пісні, танці, вірші та усмішки, народні костюми, українські та кубинські прапорці – так виглядало свято. З 1990-го року на Кубу приїздили діти з онкологічними і нирковими хворобами, захворюваннями щитовидної залози і нервів.

У Кіровограді збиратимуть кошти для дитячої лікарні

У Кіровограді 31 березня відбудеться благодійний аукціон картин для збору коштів на придбання комплекту хірургічних інструментів для дитячої обласної лікарні.

У Криму скоротять число дитячих таборів і санаторіїв

У поточному році в Криму буде функціонувати 464 дитячі заклади оздоровлення і відпочинку, хоча в минулому році їх було 571.

Соціальна акція «Здоровий зір» пройде у 22 містах України

Соціальна акція «Здоровий зір», що стартує 29 березня, буде проведена у 22 містах України і охопить учнів 194 навчальних закладів. Вона має на меті сформувати культуру збереження зору серед школярів, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на прес-службу МОЗ.

Алкоголь і тютюн у Львові тепер продаватимуть ближче до шкіл, але у пісочницях не вживатимуть

Депутати Львівської міської ради підтримали внесення змін до ухвали про врегулювання торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами». «За» відповідне рішення проголосували 55 міських обранців.

У Чернівцях відкрилася «Майстерня здоров’я»

«Майстерня здоров’я» працюватиме 24—26 березня у Чернівцях у приймальному відділенні обласної клінічної лікарні у рамках профілактично-просвітницькі акції «Бережімо здоров’я разом», організаторами якої є Громадська Рада МОЗ України та Всеукраїнське Лікарське Товариство. Про це 25 березня повідомив власкор ЗІКу.

Лучани зможуть безплатно навчитися розмальовувати писанки

Освоїти різні техніки розпису писанок, а також ознайомитися із найбільш вдалими взірцями узорів відсьогодні й до Великодня волинянам пропонують у Волинському обласному краєзнавчому музеї.

Чернівчани не знають музеїв міста

Із 24 музеїв Чернівців школярі та їх батьки знають про існування максимум п’яти. Такі результати шкільного проекту «Національно-мистецький олімп Чернівців», автори якого – старшокласники школи №6 — досліджували роль музеїв у житті чернівчан. Ця учнівська робота посіла перше місце у конкурсі «Чернівці — рідне місто моє», — повідомив 25 березня власкор ЗІКу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас