Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Допоможіть маленькій Алісі вирости!

Допоможіть врятувати життя

У маленької Аліси Алексєєвої вроджена патологія розвитку - карликовість кінцівок. При цій патології відбувається непропорціональний розвиток тулуба відносно кінцівок. Поки дитина маленька, показане оперативне лікування з застосуванням аппарату Ілізарова, який допоможе «вирівняти» ситуацію. Але згодом кістки твердішають, і виправити положення стає дедалі складніше.

У Харківському державному інституті патології хребта та суглобів ім. Ситенка (проф.С.А. Хмизов) можуть допомогти. Вартість операції та реабілітації в цьому закладі – втричі нижча, ніж у приватній клініці. Операція робиться також в три етапи, вартість кожного - 40 тисяч гривень. Перший етап призначено на 26 січня цього року, і завдяки Вашій допомозі та підтримці багатьох Українців, кошти на нього зібрано!

Проте, почавши таке радикальне втручання, не можна зупинятися. Другий етап планується в жовтні цього року, а коштів поки що зовсім немає. Дуже важливо прооперувати Алісу послідовно, без тривалих переривів, щоб максимально допомогти зростанню трубчастих кісток.

Мама Аліси, Оля, вірить, що добрі люди допоможуть її дитині вилікуватися та щиро вдячна кожному, хто виявляє найменшу участь в долі її донечки. Можливо, саме зараз ці рядки читає той, кто в змозі надати посильну допомогу Алісі.

Відгукніться будь ласка – подаруємо разом дитині ДИВО одужання!

Тел. мами Аліси: 095-255-95-24, Оля.

Приватбанк

рр 29244825509100

МФО 305299

ЗКПО 14360570

Отримувач: Алексеева Ольга Павлівна,

для зарахування на карту 4405885017964450, благодійна допомога на лікування дочки.

За матеріалами health.unian.net

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Допоможіть врятувати життя 9-місячного Віталіку

Діагноз: Атрезія жовчних шляхів; потрібна негайна трансплантація печінки.
Ціна життя = операція = 180 000 грн.

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.