Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Локайчук Анастасії потрібна ваша допомога

Локайчук Анастасії потрібна ваша допомога
 

Я звертаюся до вас, тому що ви – наша остання надія. У нас велика віра в те, що з допомогою небайдужих людей (а їх дуже багато) ми зможемо лікувати нашу Настуню. Дуже важко просити про допомогу, не знаючи, яка ситуація у людини, але я вас дуже прошу: будь-яка допомога з Вашої сторони для нас буде неоціненна.

Завдяки добрим людям ми пройшли у вересні місяці другий курс реабілітації і купили для Настюші спеціальну машину для вправ. Ми дуже раді, що є ще в нашій країні благородні люди з золотим серцем!

Наступний курс в березні, вартість його 860 євро. Доні потрібно проходити такі курси часто. А це дуже великі гроші для нашої родини. І я змушена просити вашої допомоги! Тільки масовим поширенням інформації про Анастасію можна домогтися якогось результату, як кажуть, «з миру по нитці»... і поїздка відбудеться. Часу залишилося не так вже й багато. Ми б'ємося з останніх сил. Намагаємося звертатися всюди, куди тільки можна.

Анастасії дуже необхідне спеціальне харчування Rain, так як донечка на безглютеновій і безмолочній дієті, дуже потрібні спеціальні ліки, які ми замовляємо з-за кордону на сайті аHerb. Ще дуже потребуємо памперсів, підходять Baby Love розмір 6+, непромокальних пелюшок. Життєво необхідний стільчик для годування, який ми знайшли за кордоном. Можливо, хтось прочитає наш лист і проявить дух готовності нам допомогти! А ми будемо дуже, дуже вдячні!

Ми розуміємо, що ніхто з нас не застрахований від «часу і випадку», про це написано у Біблії (Еклезіаст 9:11). Так, не завжди відбувається так, як ми плануємо. Але ми не засмучуємося, а намагаємося зберігати позитивний настрій, розвивати позитивне мислення. Ми знаємо, що ми не одні, і це зігріває наші серця!

Заздалегідь вам вдячні!

Наша історія є на УББ (Українській Біржі Благодійності), там ви можете побачити документи, фото, відео Насті, звіт надходжень. Наша сторінка у Фейсбуці - https://m.facebook.com/profile.php?id=100009320196554.

Для надання допомоги:

Карта ПриватБанку
5168 7427 0463 8661
Таран Аліна Григорівна

Контакти: мама Настюші (0500133244) – Аліна

Ел. пошта: taranalinka0@gmail.com

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Допоможіть врятувати життя 9-місячного Віталіку

Діагноз: Атрезія жовчних шляхів; потрібна негайна трансплантація печінки.
Ціна життя = операція = 180 000 грн.

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.