Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Харчування і краса

Харчування і краса

Збалансоване харчування - фундамент, на якому грунтується наше фізичне та емоційне благополуччя. Це тверда основа, що дозволяє досягти гармонії. Без правильно складеного збалансованого харчування ніякі фізичні вправи або правильний відпочинок не зміцнять здоров'я, і тим більше не дозволять досягти ідеальних пропорцій, особливо в «проблемних зонах». Тому що саме правильне харчування дає ту кількість енергії, що дозволяє регулярно займатися фізичними вправами.


Збалансоване харчування - це той «чарівний ключ», який відкриє вам двері на шляху до чудової фігури, здоров'я і прекрасного самопочуття. Про вплив харчування на здоров'я, красу та довголіття людині відомо з дуже давніх часів. Давно вже доведено і багато раз підтверджено, «що кожна людина є те, що вона їсть».

Кожна жінка хоче бути стрункою, підтягнутою і збирати захоплені погляди чоловіків. Але досягти всього перерахованого дуже складно без дотримання основних принципів харчування. Як показує практика, ми часто легковажно, а то і зовсім ігноруючи, ставимося до свого раціону. Тим більше, що телебачення постійно зомбує нас якимись міфічними засобами.



Ну як не загубитися в хаосі новомодних дієт, порад астрологів, які абсолютно не орієнтуються в питаннях харчування? Як розібратися в рекомендаціях, автори яких наполягають то на теорії вегетаріанства, вживання сирої їжі і голодування, то на обмеженому споживанні жирів і вуглеводів. То радять з'їдати по ананасу в день або нескінченно перевантажувати свій організм чаєм для схуднення, то закидають нас, жінок, таблетками та препаратами, які цілком замінять нам живу їжу. І як правило всі ці поради, які гарантують швидке скидання ваги, надають плачевний вплив на наш організм, а то і підривають здоров'я.

Але рішення проблеми досить просте, правильно харчуватися означає тільки одне - приймати їжу регулярно і в тій кількості, яка відповідає нашим енергетичним потребам, а також містить збалансований набір білків, жирів, вуглеводів, мінералів, вітамінів і води. Звичайно, не всі дієти шкідливі, але, як правило, розраховані на лінивих, адже надлишкова вага з'являється і від необмеженого споживання продуктів, і від недостатньої рухової активності.

За матеріалами fitn.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Як зменшити ризик розвитку раку молочної залози

Рак молочної залози – одне з найбільш поширених онкологічних захворювань серед жінок. Проте, за словами фахівців, таких як лікар мамолог Львів, є чимало способів зменшити ризик його розвитку. Важливо розуміти, що рання діагностика та профілактика можуть значно підвищити шанси на успішне лікування.

Осіння пора - час зміцнювати імунітет

У жовтні осінь повноправно вступила в свої права, принісши з собою холод. Багато хто з нас відчуває занепад сил і втрату колишньої енергійності. Це означає, що настав саме час подбати про підтримку свого імунітету.

Як зменшити біль при менструації

Велика кількість жінок страждає від болю при місячних. І здебільшого спазми такі сильні, що доводиться пити знеболювальне. На жаль, раніше ніхто не пояснював дівчатам, що такі болі не є нормою. Ми розповімо, що потрібно робити аби мінімізувати неприємні відчуття.

5 причин купувати продукти онлайн з доставкою

За останні роки онлайн-шопінг розвинувся до такого ступеня, що через Інтернет можна замовити буквально все: від одягу, ліків і косметики до меблів і побутової техніки, а також все, що поміж і окрім. Тільки ось продукти харчування замовляти онлайн поки що наважується не кожен. Хоча з такими сервісами, як fresh-dostavkadom.com.ua, це не просто можливо, але і дуже зручно!