Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Маленька Соломія терміново потребує допомоги!

Маленька Соломія терміново потребує допомоги!
 

5-річній дитині терміново потрібна допомога! Дівчинку звати Соломія Альфавіцька. У Соломійки - нейробластома, рак 4-ї стадії.


Солю спочатку лікували від чого завгодно, тільки не від онкологічного захворювання. Лікарі вирішили, що у дівчинки запалення суглобів, тому дуже довго Соля приймала антибіотики. Тим не менше дитина танула на очах, погіршувалися аналізи і постійно трималася субфебрильна температура, дівчинка плакала від болю і не могла вночі спати. І тільки коли дуже добра знайома сім'ї, яка по чистій випадковості була педіатром, запропонувала зробити УЗД, стало ясно, що у дитини пухлина. На Україні Соломія лікувалася до тих пір, поки лікарі її лікували. Соломія перенесла кілька блоків хіміотерапії та операцію з видалення наднирника. Потім лікуючий доктор Солі списався з колегами з Ізраїлю. Гроші на лікування збирали дуже важко, зверталися за допомогою до фондів, у засоби масової інформації в Україні і в Ізраїлі. В Ізраїлі Соля перенесла ще 4 курси хімії, два - високодозової хімії, пересадку кісткового мозку, променеву терапію. І здавалося, що все вже позаду, малятко здорове, хвороба відступила, але лікарі в Ізраїлі сказали, що великий ризик рецидиву, потрібне лікування антитілами і MIBG-терапія.

Через деякий час на контрольному обстеженні був виявлений новий незначний осередок хвороби. Після двох курсів протирецидивної хімії обстеження показали, що хвороба прогресує, температура зростає і біль посилюється. Солі ставало все гірше і гірше. Грошей практично не було. Тільки адміністрація дитячого госпіталю в Цинциннаті (США) погодилася почати лікування при оплаті депозиту в 40 000 доларів, ці гроші по копійці зібрали всім світом. Попереду - MIBG-терапія, після якої рак може піти назавжди! Але для того, щоб пройти весь курс лікування, потрібні гроші.

Вся сума - 319 735 USD, станом на 7 травня 2012, всього залишилося зібрати: 246 085,09 $ (7 382 553 руб.).

У разі виникнення питань звертатися за номером телефону МБФ "Ангел України" +38 061 764 16 94 і (або) +38 067 840 95 95.

Безпосередньо допомогти можна тут angelua.org

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Допоможіть врятувати життя 9-місячного Віталіку

Діагноз: Атрезія жовчних шляхів; потрібна негайна трансплантація печінки.
Ціна життя = операція = 180 000 грн.

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.