Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розфарбовки: Bratz

Розфарбовки: Bratz

Набір для дівчат, яким подобаються ляльки Bratz

 

Файли для завантаження

file

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Вибираємо автокрісло для маленької дитини: вперед чи назад обличчям?

Немовлята і маленькі дітки активно розвиваються, їх організм ще формується – через це вони набагато більш схильні до ризику травмуватися під час автомобільної аварії. Перебуваючи під час руху в автомобілі обличчям вперед, немовля або однорічний малюк значно сильніше ризикує отримати травму шиї або хребта, ніж якби він їхав спиною до напрямку руху. Саме тому настійно рекомендується дітей до 2-х років возити тільки в автокріслах обличчям назад!

Гра з папером – творимо з Canon Creative Park!

Існує багато думок* щодо раннього розвитку малечі, і у якому віці слід починати активно займатися з дитиною. У кожного малюка є індивідуальний ритм і здібності, тож батьки часто орієнтуються на них. Є прихильники більш інтенсивних методів навчання, які пропонують починати майже з пелюшок. Але всі погляди зводяться до одного – займатися розвитком дитини необхідно з раннього віку. Різноманітні поробки і паперові схеми, складання і вирізання фігур з паперу – цікаві і корисні заняття. Де ж брати ідеї батькам? Саме для цього компанія Canon створила проект Creative Park.

Різноманіття книжок для маленьких читайликів

Маємо приголомшливу новину для маленьких читайликів! Саме для вас ми склали ТОП-7 книжок, що стануть у пригоді цього літа. Усі вони такі різноманітні, що очі розбігаються. А головне, що кожна дитина зможе власноруч обрати з-поміж них ту книгу, що припаде до серця саме їй, а не сусідові, однокласнику чи вчительці. Тож уперед!

«Книжковий Арсенал» 2017 – найцікавіші новинки для дітей!

«Книжковий Арсенал» – це найдовгоочікуваніша подія читацької весни! І видавництво «Ранок» підійшло до неї з усією властивою їм відповідальністю, креативом та вмінням передчувати найтрендовіші та найжаданніші віяння в книжковому світі.