Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подарунки на Новий Рік: що подарувати сестрі?

Подарунки на Новий Рік: що подарувати сестрі?
 

Подарунок на Новий Рік сестрі можна вибирати так само, як подрузі. Адже, як не крути, а сестра – це найближча подруга. З іншого ж боку, настільки близькій людині хотілося б подарувати щось дуже особливе, що запам'ятається надовго. І якщо ви не збираєтеся дарувати улюбленій сестричці щось із речей або аксесуарів, подаруйте їй сертифікат!


Такі популярні з порівняно недавніх пір подарункові сертифікати в багатьох випадках стануть дуже вдалим варіантом подарунка. Це краще, ніж просто гроші, які, як правило, розходяться незрозуміло куди. Але такий подарунок і не буде припадати пилом на полиці, а обов'язково буде використаний і принесе одержувачу масу задоволення. Отже, що ж вибрати улюбленої сестричці?

1. Спа-процедури та масажі. Ну яка ж дівчина відмовиться від такого подарунку? Це море задоволення і релаксу, після якого одержувачка подарунку буде і виглядати, і відчувати себе на всі 100! А чи це не мрія кожної дамочки?

2. Фотосесія. Це також подарунок, який без сумнівів буде гідно оцінений. Адже кожна дівчина любить фотографуватися і мріє про фотоальбом, наповнений красивими, прикольними, романтичними і вишуканими знімками. Ваша сестра зможе спробувати себе в різних образах, отримає масу позитивних емоцій і довгу пам'ять у вигляді красивих фото.

3. Різноманітні курси. Якщо у вашої сестри є захоплення або бажання знайти нове хобі, подаруйте їй відповідний сертифікат. Це може бути курс з кондитерського мистецтва, кулінарії, фотографії, малювання і живопису, рукоділля тощо. Тут ваша сестричка зможе спробувати свої сили в певному занятті і, можливо, буде займатися обраним хобі професійно.

4. Екстремальний відпочинок. Деякі дівчата просто не схожі на інших! Якщо і ваша сестричка активна, любить пригоди і екстрим, виберіть те , що буде їй до смаку. Це може бути екстремальне водіння, гонка на баггі, дайвінг, стрибок з парашутом або навіть урок стрільби!

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Ідеї бюджетних новорічних подарунків

Витратити всю свою зарплату і новорічну премію виключно на подарунки близьким, колегам і друзям безумовно не входило у ваші плани, проте ціни в супермаркетах і на ринках іноді просто вражають. Як не розоритися на новорічних подарунках і привітати всіх?

Що подарувати на рік Вогняного Півня? Сувеніри зі значенням

2017 рік обіцяє бути насиченим та емоційним, сповненим новизни і переламних моментів, адже покровителем його, за східним календарем, стане Півень – символ оновлення. Зміни, як зазначають астрологи, чекають усіх нас. А наполегливі, активні люди, які цілеспрямовано йдуть до своєї мети, долаючи труднощі, будуть винагороджені особливо в 2017.

Що подарувати дитині до Дня святого Миколая? (частина 2)

Дошкільнята

Чим старша дитина – тим більше розширюється спектр її захоплень, уподобань, відкриваються нові таланти, формується своя система цінностей, а відповідно – з’являються нові ідеї для подарунків. Дітям після трьох років стають особливо цікавими різноманітні конструктори, мозаїки, головоломки.

Найкращі подарунки на Новий Рік своїми руками


Вам здається, що до Нового Року ще так багато часу, і зараз ще так рано думати про подарунки рідним і близьким? Не секрет, що найкращі подарунки – це речі зроблені своїми руками, а на те, щоб виготовити всім коханим і рідним дійсно щось вартісне, вам знадобиться принаймні пара місяців. Тому зараз пропонуємо вам задуматися про те, чим би ви хотіли порадувати своїх близьких в цьому році, ну а ідеї ми вам підкажемо.