Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Речі, які повинні бути в кожній жіночій сумочці

Речі, які повинні бути в кожній жіночій сумочці
 

Як кажуть, в жіночій сумочці можна знайти все, що завгодно. Ми носимо з собою величезну кількість потрібних і непотрібних речей. Але непотрібні все одно не викладаємо - раптом знадобиться! Наші поради допоможуть вам навести порядок у своїй сумочці і укомплектувати її всім необхідним, при цьому, у вашій сумочці будуть лежати речі, які дійсно можуть знадобитися. Отже, які речі повинні бути в кожній жіночій сумочці?



1. Гаманець. Власне, через нього ми й беремо з собою сумочку – щоб носити з собою гроші та банківські картки. Намагайтеся завжди носити з собою необхідну суму грошей, і ще трохи – цей невеликий запас може сильно виручити у разі непередбачених ситуацій.

2. Документи, що підтверджують вашу особу. Ніколи ж не знаєш, де вони можуть знадобитися. Намагайтеся носити з собою якщо не папорт, то хоча б водійські права або якесь посвідчення.

3. Мобільний телефон. Без нього ми - нікуди! У сучасному життєвому темпі плани змінюються постійно, і нам весь час доводиться з кимось зв’язуватися. А ще улюблений телефончик допоможе не занудьгувати в довгій черзі або під час поїздки на загальному транспорті.

4. Сухі та вологі серветки. Ними ми взагалі користуємося постійно – чи потрібно витерти руки після їжі, чи протерти черевики, чи підтерти розмазану косметику...

5. Розчіска. Вона допоможе вам охайно виглядати завжди і скрізь. Адже неслухняне волосся постійно вибивається із зачіски.

6. Помада. Або блиск для губ, дивлячись, чим ви користуєтеся. Вона також має бути присутня у сумочці кожної поважаючої себе леді. Якою б дорогою не була ваша помада, вона все одно буде з'їдатися під час перекусів або розмов. А носячи її з собою, ви завжди зможете нафарбувати свої губки заново.

7. Крем для рук. Шкіра рук має властивість постійно висихати, через що наші ручки стають не такими ніжними. Регулярне використання крему для рук не тільки зробить шкіру ніжною і шовковистою, а і позбавить вас від неприємного тягнучого відчуття протягом робочого дня.

8. Туалетна вода. Будь-які парфуми з часом вивітрюються, а особливо швидко вони випаровуються влітку. Щоб завжди приємно пахнути, носіть з собою мініатюрку своїх парфумів або невелику пляшку туалетної води на розлив.

9. Пластир. Чи натруть вам нові туфельки, чи поріжетеся ви офісним папером, чи ще як-небудь поранетеся – пластир може стати в нагоді в будь-який момент. Адже ніхто з нас від такого не застрахований!

10. Блокнот і ручка. Вони повинні бути завжди під рукою, куди б ви не направлялися. У будь-який зручний момент ви зможете записувати свої ідеї, список справ на сьогодні/завтра, нагадування і будь-яку важливу інформацію. Хороша записна книжка допоможе вам бути більш зібраною.

Якщо у вашій сумочці буде все це, ви будете готові практично до будь-якої ситуації!

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас