Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Зимові правила – смачний догляд за тілом

Зимові правила – смачний догляд за тілом
 

О, всі ми прекрасно знаємо про те, що взимку нашій шкірі потрібен додатковий догляд. І як часто жінки, піклуючись про власну красу, купують живильні креми і маски для обличчя, супер зволожуючий і захищаючий крем для рук, при цьому абсолютно забуваючи про своє тіло. Але від перепадів температур, нестачі вітамінів і постійного носіння теплих речей, страждають не тільки руки і обличчя, а все тіло.



Взимку шкірі критично не вистачає вологи, тому досвідчені косметологи і дерматологи радять не обмежуватися звичними засобами, а додати в свій щоденний «раціон» додаткові зволожуючі препарати. Для цих цілей відмінно підійдуть будь-які засоби на основі рослинних олій, які подарують необхідне зволоження і додаткове харчування вашій шкірі. Прекрасним вибором стане косметика по догляду за шкірою від White Mandarin, яка в інтернет-магазині  white-mandarin.com представлена в широкому асортименті.

Переборщити зі зволоженням взимку просто неможливо. Так, відмінним варіантом після щоденного душу стане зволожуюче молочко або лосьйон для тіла з гліцерином і вітаміном Е – ці засоби допоможуть зберегти максимум вологи в глибоких шарах шкіри, не даючи їй пересохнути.

Правильний догляд за тілом – це не тільки зволоження та живлення шкіри. Незважаючи на те, що за вікном зима, не варто забувати і про очищення. Не варто забувати робити пілінг - це дозволить своєчасно позбавлятися від ороговілих частинок шкіри, дозволяючи їй дихати і зберігати свою м'якість і еластичність.

До речі, усіма улюблена гаряча ванна – не найкраща ідея для шкіри в зимовий період. Замість неї краще прийняти теплий, але не гарячий душ або зануритися в злегка прохолодну воду. Якщо вже так сильно хочеться попаритися в гарячій водичці, тоді краще підготувати організм до неї заздалегідь. Поки ванна буде набиратися, почніть з легкого масажу всього тіла з поживною кокосовою олією, яка обгорне шкіру захисною плівкою, не давши їй втратити таку цінну вологу.

Зберегти здоров'я і красу шкіри допомагають не тільки косметичні засоби. Так, дієтологи і косметологи рекомендують відмовитися на зимовий період від виснажливих низькокалорійних дієт – вони виснажують організм, і шкіра при цьому страждає в першу чергу. Замість цього, якщо боїтеся поправитися, перейдіть на роздільне харчування, але не позбавляйте себе тих корисних речовин, якими багата різноманітна їжа.

Для оздоровлення організму, і шкіри в тому числі, дієтологи рекомендують включати в свій зимовий раціон більше зелені – селери, імбиру, листя салату, огірків і лимона. А такі продукти, як скумбрія, лосось, горіхи і тунець – відмінне джерело омега-3 і омега-6, які подарують вам завжди свіжий колір обличчя.

Залишайтеся завжди чарівними, і нехай ваша шкіра сяє красою і здоров'ям!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас