Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Зимовий догляд за шкірою рук і ніг, або про необхідність парафінотерапії в сезон холодів (частина 2)

Зимовий догляд за шкірою рук і ніг, або про необхідність парафінотерапії в сезон холодів (частина 2)
 

Парафін отримують з очищеної нафти. Це нетоксична речовина, яка не викликає ніяких негативних реакцій при контакті зі шкірою. У парафіну дуже низька температура плавлення (45-90°С), тому після парафінотерапії у вас не буде опіків, а також він не пристає до шкіри міцно.



Парафінотерапія допомагає зняти болі в тілі, ефективно бореться зі втомою в м'язах, інтенсивно зволожує шкіру, робить її м'якою і гладкою. Якщо у вас суха і тьмяна шкіра, парафінотерапія – те, що вам потрібно!

Парафінотерапія від хронічних болів і артриту

Холод рекомендується для гострих травм, щоб зняти набряклість. Однак при постійних, хронічних захворюваннях опорно-рухової системи рекомендується саме тепло, і парафінотерапія зокрема. Крім поліпшення рухливості суглобів, парафінотерапія допомагає зняти хронічні болі, пов'язані з фіброміалгією, розтягненнями, вивихами і м'язовими спазмами.

Болі при артриті, м'язовій жорсткості і травмах також знімаються за допомогою парафінотерапії. Тепло парафіну глибоко проникає, допомагаючи розслабитися напруженим м'язам і пальцям. Крім того, парафінотерапія покращує кровотік і ефективно бореться із запальними процесами.

Парафінотерапія для здоров'я і краси шкіри

Робить шкіру м'якою

Теплий парафін допомагає зробити шкіру більш м'якою. Крім цього, парафінотерапія ефективна в боротьбі зі склеродермією, яка може впливати і на внутрішні органи. Одним з головних проявів даного захворювання є зайве вироблення колагенових волокон, через що шкіра стає дуже товстою і тугою. Це перешкоджає кровотоку і робить рухи суглобів ускладненими і болючими. Тепло парафіну відкриває пори і стимулює кровообіг в шкірі, роблячи її більш м'якою і еластичною, а суглоби – більш рухливими.

Інтенсивно зволожує шкіру

Парафінотерапія може забезпечити шкіру необхідною вологою. Якщо у вас шкіра суха або потріскана через захворювання, холодну погоду або стрес, парафін допоможе перетворити шорстку шкіру на гладку і шовковисту. Її колір також може стати більш здоровим і «молодим». Також парафінотерапія буде корисна при таких захворюваннях, як псоріаз і екзема.

Робить шкіру м'якою

Наші руки завжди працюють, тому зробити їх здоровими і по-справжньому доглянутими дійсно непросто. Парафінотерапія допоможе не тільки вирівняти тон шкіри, але і позбутися огрубілих її ділянок, роблячи її рівномірно гладкою і м'якою.

Автор: Сальнікова Анна

Попередня частина сатті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас