Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Масляна 2017: смачні ідеї млинців

Масляна 2017: смачні ідеї млинців
 

Масляна – улюблене свято багатьох, а все тому, що в ці дні прийнято смажити багато млинців і пригощати ними всіх. Тонкі, смачні, ажурні млинці, змащені маслом, в прикуску з варенням або сметаною – ну хіба можна придумати щось смачніше?! Можна, ще й як, якщо до улюблених млинців додати різних начинок. Якщо хочете побалувати своїх домочадців чимось по-справжньому особливим, пропонуємо спробувати щось з цих страв. Кожна з них – просто пальчики оближеш!

Млинці з припеком

Дуже смачно такі млинці виходять з грибами і зеленою цибулею, але можна додати і інші інгредієнти. Для приготування замісити тісто як зазвичай, окремо тонкими пластинами наріжте і трохи обсмажте гриби. Додайте гриби і подрібнену зелену цибулю до тісті і посмажте млинці звичним способом.

Закусочний млинцевий торт

Це частування може стати чудовою закускою для будь-якого застілля. Для його приготування знадобляться млинці і будь-яка начинка, наприклад, смажені гриби з цибулею, шинка, плавлений сир, червона риба, фарш – що завгодно, що так подобається вашим домочадцям і гостям. Перекладіть млинці шарами начинки, якщо начинка сухувата, додатково можна використовувати соус, масло або м'який плавлений сир.

Сирно-млинцевий торт

Ці ласощі стануть відмінним десертом на солодкий стіл і особливо сподобаються дітям. Для приготування тонкі млинці шар за шаром перемащуємо м'яким сиром або сирною масою. До сиру можна додати ягід або фруктів, а зверху прикрасити шоколадною стружкою.

Млинцеві спрінг-роли

Хто сказав, що улюблені спрінг-роли можна зробити тільки з лаваша? Млинці для ролів також відмінно підходять, приготуйте улюблену начинку з крабових паличок, з плавленим сиром, часником і зеленню або скрутіть роли з плавленим сиром і червоною ікрою, або з будь-якою іншою начинкою, яку ви любите. Скручені рулетики дуже красиво можна нарізати на невеликі порції по 4-5 см – так їх буде дуже зручно їсти.

Смачного!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас