Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Helen Harper Soft&Dry – вибір активних мам

Helen Harper Soft&Dry – вибір активних мам
 

Кожен новий день ваш малюк вчиться чомусь новому. Сьогодні він перевертатися на бік, завтра, гляди, вже почне повзати, а там і ходити... Час летить швидко, дитина підростає, а разом з нею ростуть вимоги до підгузків.

Чим старшою стає дитина, тим надійнішим повинен бути підгузник. Щоб бути впевненими в бездоганній гігієні дитини, мами вибирають Helen Harper Soft&Dry. У цих підгузниках малюкам зручно вдень, під час активних ігор, і вночі, коли вони міцно сплять.

Дихаюча багатошарова структура підтримує природний мікроклімат усередині підгузника, піклується про комфорт і здоров'я дитячої шкіри. Ніяких натирань і протікань, ніяких почервонінь, у виробництві використовуються тільки найніжніші і гіпоалергенні матеріали, сертифіковані в Європі.

Верхній захисний шар і м'які манжетики не дозволяють рідині витікати назовні, така система надійно захищає одяг дитини і її ліжко від намокання. Тому, як би активно не грав малюк і в якій би позі він не заснув, його речі завжди будуть чистими і сухими.

Helen Harper Soft&Dry віддають перевагу активні мами, які, перебуваючи в декреті, встигають все. Вони знають, що на Helen Harper Soft&Dry можна покластися. Ці підгузники ніколи не підведуть. Тому мами з маленькими дітьми впевнено подорожують, займаються спортом, піклуються про себе і про будинок, працюють і навіть керують власним бізнесом!

Helen Harper Soft&Dry: комфорт – дітям, впевненість – мамам.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Як правильно привчити дитину до горщика?

Скоро мені два рочки. Я вже зовсім великий і багато чого вмію робити сам: їм ложечкою, граю, знаю багато слів і навіть сідаю на горщик! А ще у мене тепер зовсім інший підгузник, не як у малюків. Він майже такий самий, як трусики, тому я сам його можу знімати і знову одягати. Мама сказала, що зовсім скоро він мені і зовсім не знадобиться, тому що я, як всі великі діти, буду ходити на горщик. А зараз він просто про всяк випадок, щоб у мене завжди були сухі чисті штанці.

Helen Harper Soft&Dry Pants: на горщик із задоволенням!

Звичка самостійно ходити на горщик з'явиться у вашої дитини швидше, якщо ви створите їй комфортні умови. Скористайтеся спеціальними трусиками-підгузниками нової серії Helen Harper Soft&Dry Pants і полегшіть малюкові цю задачу.

ПМС: 4 правила для покращення самопочуття

Якщо у другій фазі місячного циклу жінка відчуває такі симптоми, як зміна смакових уподобань, роздратованість та перепади настрою, підвищена втомлюваність, біль у грудях, набряклість, зниження імунітету, підвищена чутливість, є всі причини підозрювати у неї передменструальний синдром.