Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Дитячий взуттєвий гардероб: 7 пар, які повинні бути у кожної дитини

Дитячий взуттєвий гардероб: 7 пар, які повинні бути у кожної дитини
 

Дітлахам, насправді, потрібне таке ж різноманітне взуття на всі випадки життя, як і дорослим. Не варто нехтувати складанням грамотного взуттєвого гардероба для дитини – тільки так ви будете готові до будь-яких подій, які на неї чекають: від походів в школу до ігор на вулиці в будь-яку погоду.

Дитячий взуттєвий гардероб, або яке взуття необхідне кожній дитині

1. Якісні туфлі для школи. Діти проводять близько 30 годин на тиждень в своєму шкільному взутті, тому якість і зручність шкільних туфель має першорядне значення. Також врахуйте, що дизайн шкільних туфель повинен бути універсальним і підходити під всі речі шкільного гардеробу учня. Відмовтеся від взуття типу мокасин, а віддайте перевагу туфлям на шнурівці, змійці або липучках.

2. Взуття на вологу погоду. Це має бути непромокаюча пара, яка легко одягається і знімається, в якій так затишно буде гуляти в мокру погоду і навіть стрибати по калюжах. Це можуть бути резинові чобітки або інше непромокаюче взуття. Головне, виберіть щось практичне і яскраве!

3. Взуття на зиму. Тут, мабуть, вимог найбільше: якісний натуральний утеплювач, зручна посадка, нековзна підошва з протектором. Також зимове взуття школяра не має бути важким, не повинна пропускати холодне повітря, сніг, вологу, має легко вдягатися і зніматися, мати шнурівку або липучки, що дозволяють застібати черевик по нозі.

4. Сандалики на спекотну погоду. Вони будуть незамінні в літню спеку і для відпочинку на пляжі. Дівчаткам ідеально підійдуть класичні сандалі, гладіатори чи босоніжки з пряжкою ззаду. Хлопцям підійдуть шкіряні мокасини або резинові сандалики, які не будуть ковзати навіть біля басейну.

5. Якісне спортивне взуття. Для фізкультури, тренувань або просто активних прогулянок в парку, хороше спортивне взуття (а можливо і не одна пара) повинно бути в дитячому гардеробі. Вибирайте для спорту і активного відпочинку дихаюче взуття, краще тряпчане, з гнучкими і нековзними підошвами, міцним задником і підтримкою стопи. Взуття на липучці стане ідеальним вибором для малюків, а на шнурівці – для більш дорослих дітей.

6. Нарядні туфлі. Вони також є маст-хевом кожного взуттєвого (навіть дитячого) гардероба. У них ваше чадо буде красуватися на святах та інших формальних подіях, тому вибирайте класичне взуття зі шкіри або замші.

7. М'які і затишні домашні тапочки. Вони необхідні кожній дитині, незалежно від пори року. Вибирайте зручні тапочки для дому з натуральних і дихаючих, але теплих матеріалів.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас