Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Мінімальний набір взуття, який буде необхідний вашій дитині

Мінімальний набір взуття, який буде необхідний вашій дитині
 

Як і дорослим, діткам потрібне різне взуття для різних цілей: від простого і практичного, до стильного нарядного. Чи ходить ваш малюк до школи, чи до дитячого садочка, подбайте про те, щоб у нього було взування на всі випадки життя – про те, яким повинен бути мінімальний набір необхідного взуття для дитини, ми і поговоримо далі.

1. Міцне взуття для школи або садка

Звичайно ж, це взуття має стояти на першому місці в вашому списку. Дітки проводять близько 30 годин на тиждень в цьому взутті. Тому воно повинно бути досить міцним і витривалим, щоб витримати таке навантаження, зручним і практичним, щоб відповідати всім потребам дитини, виглядати гідно і поєднуватися зі шкільною формою або одягом, в якому малюк ходить до школу або дитсадка.

2. Взуття для вологої та холодної погоди

Хороші демісезонні і зимові черевики, теплі і непромокальні, обов'язково повинні бути в гардеробі кожного малюка. Вибираючи таке взуття, обов'язково враховуйте місцевість, в якій ви живете (міська чи сільська) і характер поведінки дитини (чи ходить вона акуратно, чи любить бігати по калюжах і бруду). Залежно від цього можна вибрати комфортні «дутики», шкіряні черевички або чобітки-валянки.

3. Якісне спортивне взуття

Будь то для занять фізкультурою, тренувань або активного відпочинку в парку/ на природі, у вашої дитини повинна бути пара гарного спортивного взуття (або навіть дві). Для такого проведення часу вибирайте взуття з дихаючих матеріалів з тряпчаною обробкою, натуральною внутрішньою устілкою і не сповзаючим задником. Для дошкільнят краще підійдуть кроссовочки на липучці, для більш старших діток – на шнурівці.

4. Домашні тапочки

Повинні бути у дитини в будь-якому випадку, щоб зігрівати дитячі ніжки вдома, наприклад, після ванни і перед сном. Найкраще вибирати домашні тапочки з натурального матеріалу – теплі, але дихаючі.

5. Нарядні туфельки на вихід

Зобов'язані бути присутніми в дитячому гардеробі для особливих випадків. Вибираючи туфлі на хлопчика, зверніть увагу на класичні моделі, які не вийдуть з моди в наступному сезоні. Добре підійдуть оксфорди або броги зі шкіри або замші. Дівчаткам ідеально підійдуть класичні туфельки моделі Мері Джейн з чорної матової або лакованої шкіри.

6. Літні сандалики

Пара відкритих сандаликів – необхідність для спекотних літніх днів. Відмінним вибором для дівчаток стануть класичні дитячі сандалі, які можна буде так само носити і по особливих випадках. Якщо ж ви шукаєте щось більш схоже на шльопанці, виберіть босоніжки з закріпленим великим пальцем ноги і хлястиком навколо п'яти.

Хлопцям підійдуть як класичні сандалики, так і резинові, які стануть ідеальним рішенням для відпочинку біля фонтанів і басейнів. Також ви можете зробити вибір на користь легких бавовняних мокасин або еспадрилій.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас