Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як правильно вибрати дитячі меблі

Як правильно вибрати дитячі меблі
 

Безумовно, вибір меблів в дитячу кімнату може принести батькам очікуваний «головний біль», так як це завдання не найпростіше. Меблі мають бути одночасно і красивими, і якісними, і по можливості недорогими, так як інтер'єр дитячої кімнати часто доводиться міняти з віком дитини. А ще, не дивлячись на вік, слід звертати увагу і на реакцію дитини при виборі. Так як кімната повинна приносити радість безпосередньо малюкові.

Найкращим матеріалом для дитячих меблів звісно буде натуральне дерево, однак воно коштує дорожче, ніж меблі з ДСП. ДСП теж вважається прийнятним матеріалом, важливо перед покупкою уточнити у продавця документ, який показує кількість токсичної речовини або її відсутність. Дитяча кімната – це те місце, яке повинно нести мінімальний ризик для дитини в цілому, тому обмежуватися лише екологічною складовою не варто. Мінімальна наявність гострих кутів – це додатковий знак якості від виробника.

Реальність завжди така, що дитячі кімнати не можуть похвалитися великою площею, а вмістити в ній все необхідне просто не вийде. Дітям важливий простір для творчості та ігор. І якщо кімната дійсно мала, то головними покупками будуть ліжко, стіл і підлогова вішалка для повсякденного одягу. Зберігати інші речі можна в шафі іншої кімнати, а обладнати персональний куточок для переодягання, безсумнівно, варто. Особливо гостро це питання звучить, коли в кімнаті живе двоє дітей.

Фабрика FENSTER крім виготовлення меблів і предметів інтер'єру для дому та офісу звернула увагу і на дитячий асортимент. Підлогові вішалки і стійки для одягу були підібрані акуратно за віком, від школярів до найменших вікових груп. Підлогові вішалки мають ряд переваг, серед яких можна виділити найбільш важливі. На вішалці речі завжди краще провітрюються. Елементи одного костюма будуть знаходитися поруч. Речі завжди під рукою і в відкритому доступі, так за ними простіше доглядати і стежити за їх охайністю.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Підселяємо в дитячу другу дитину

У перший час ваш малюк напевно буде не в захваті від ідеї ділитися кімнатою з молодшим братиком чи сестричкою. Але, як показує практика, в кінці кінців, діткам навіть подобається жити удвох в одній кімнаті. Крім того, спільне проживання в дитячій часто допомагає малюкам швидше засипати і прекрасно виховує в них найкращі людські якості: ділитися, спілкуватися, знаходити спільну мову, йти на компроміси, вирішувати виникаючі проблеми. Але зараз вам доведеться допомогти старшій дитині прийняти малюка в свою кімнату.

Обставляємо дитячу – від бажаного до необхідного

Кожні батьки, облаштовуючи дитячу кімнату, хочуть зробити її максимально комфортною для свого чада. Але поки дитина ще зовсім маленька, дізнатися заздалегідь про те, чим вона буде захоплюватися, що їй сподобається, а що – ні, що з меблів стане в нагоді, а що – марною тратою коштів, просто неможливо. Тому до питання облаштування дитячої кімнати варто підходити планомірно і поступово.

Як і навіщо потрібно зонувати простір в дитячій кімнаті?

Кімната малюка – це той простір, де він проводить більшу частину свого часу. Тут він вчиться, розвивається, грає, відпочиває, спить, спілкується і т.д. Для кожного з цих занять необхідний особливий простір, який буде максимально відповідати потребам дитини. На щастя, виділити окремі місця для відпочинку, ігор і навчання можна в рамках однієї кімнати за допомогою зонування.

Як вибрати покриття підлоги в дитячу

Безсумнівно, всі батьки хочуть, щоб кімната малюка була не тільки красивою, але і максимально безпечною. Тому, вибираючи покриття підлоги для дитячої, варто керуватися не тільки естетичними міркуваннями, але і турботою про здоров'я малюка. Матеріал, яким покрита підлога в кімнаті для дітей, повинен бути гіпоалергенним, антистатичним, екологічним і теплим. Цим вимогам відповідають багато сучасних матеріалів, тому давайте розглянемо більш докладно всі можливі варіанти для дитячої кімнати.