Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

10 ідей для ненудного Дня Валентина вдома

10 ідей для ненудного Дня Валентина вдома
 

І для молодих, і для сімейних пар зі стажем День Валентина може бути дуже стресовим. Суєта з приводу резерву столика в хорошому ресторані і планування ідеального побачення може звести нанівець все задоволення від свята. Так чому б не залишитися вдома, і не відсвяткувати День Закоханих удвох в затишній і відокремленій обстановці? Тим більше що і в домашніх умовах це свято може бути не менш романтичним.

Скористайтеся нашими ідеями і організуйте своє унікальне і по-своєму романтичне свято закоханих, в яке ви зможете по-справжньому відпочити і насолодитися спілкуванням одне з одним (а також заощадите чимало грошей, часу і сил).

Як відсвяткувати День Закоханих вдома: 10 хороших ідей

Ідея 1: Вечір улюблених фільмів і серіалів

Як би просто це не звучало, але якщо правильно все спланувати, вечір за улюбленими фільмами або серіалом може бути дивно романтичним. Разом подумайте, що б ви хотіли подивитися: це можуть бути кілька частин улюбленого фільму, вечір-марафон серіалу, який ви давно хотіли переглянути, або пара романтичних комедій. Та що б ви не вибрали, не перетворюйте свій День Валентина в типовий вечір перед телевізором. Замовте їжу з улюбленого ресторану або приготуйте відро поп-корну, одягніться в затишні піжами, пийте шампанське – робіть все, що вам подобається і дарує відчуття романтики.

Ідея 2: Фондю на двох

Якщо у вас давно в шафі припадає пилом фондюшниця, пора її дістати. А якщо такої немає, ви можете купити її, зробивши собі подарунок на День Закоханих. Є щось особливе в шоколадному фондю, хоча ви можете вибрати і сирне. Запасіться улюбленими фруктами, печивом, білим і чорним шоколадом і насолоджуйтеся смачним і романтичним десертом під пляшечку вина або шампанського. Або ж наріжте улюблені овочі та ковбаски і спробуйте занурювати їх в розплавлений сир різних сортів.

Ідея 3: Спа в домашніх умовах

Купіть кілька красивих (а можливо і ароматних) свічок, виберіть кілька масок для обличчя (так, і чоловікам варто іноді побалувати свою шкіру) і пошукайте в інтернеті поради, як робити масаж обличчя, тіла або ступней (дивлячись що більше любить ваша друга половинка). Влаштуйте собі вечір справжнього релаксу: прийміть разом ванну, зробіть маски, розслабляючий масаж і доповніть все легкою і смачною вечерею.

Ідея 4: Начос-бар або піца власного приготування

Інтерактивна вечеря, приготована разом – ще одна чудова і романтична ідея спільного проведення часу. Запасіться кукурудзяними чіпсами начос і приготуйте різні соуси, в які їх можна вмочати. Почніть із сальси і гуакамолє, а також пошукайте інші рецепти в мережі. Якщо начос вам не до смаку, підготуйте різноманітні інгредієнти для піци і готуйте кожен раз різну, експериментуючи і дегустуючи. Хто знає, можливо, такі вечори стануть традицією у вашій родині!

Ідея 5: Домашній пікнік

Лютий – не найкращий місяць для пікніків, та це не означає, що ви не можете влаштовувати їх вдома. Якщо у вас є камін, постеліть біля нього плед, накрийте смачне вино, красиві келихи, вишукані сири, фрукти та інші закуски. Якщо ж каміна немає, замінити його можна свічками, розставленими навколо.

Ідея 6: Вечір настільних ігор

Коли ви востаннє проводили час з коханою людиною за настолками? Таке проведення часу може бути дуже цікавим і зближати. Виберіть для Дня Закоханих щось із ігор-дуелей, розрахованих на двох людей, і грайте на бажання. Або ж можна спробувати одну з романтичних ігор для пар – це вже на ваш розсуд.

Ідея 7: Романтична вечеря з улюбленого ресторану

Хто сказав, що до свята закоханих потрібно важко і ретельно готуватися? Дайте собі відпочинок і замовте їжу з улюбленого ресторану. Або ж ви можете замовити по парі страв в декількох місцях, щоб ваш стіл був смачним і різноманітним. А потім ви можете красиво одягнутися і насолоджуватися тією ж самою романтичною вечерею, але не виходячи з дому і не борючись за столик в переповненому ресторані.

Ідея 8: Спільний урок танців

Коли ви востаннє танцювали разом? Якщо це було ще на весіллі або якійсь вечірці багато місяців тому, влаштуйте на День Валентина спільний урок танців вдома. Оберіть танець, який подобається вам обом, і знайдіть навчальні відео на YouTube. Ви цікаво і весело проведете час, намагаючись освоїти новий танець удвох, і все це буде дуже романтично. А після такого заняття можна і повечеряти.

Ідея 9: Вечір питань

В цей День Валентина ви можете стати ще ближчими і цікаво поспілкуватися, влаштувавши вечір запитань. Навіть якщо ви разом вже не один рік, вам буде цікаво дізнатися щось нове про свою другу половинку. Повірте, ваш партнер може дуже приємно вас здивувати. Ви можете роздрукувати гру в 20 питань, які допоможуть скласти «Карту любові» один одного або підшукати інші списки питань для закоханих пар. Запитуйте і відповідайте – таке побачення вже точно не буде нудним!

Ідея 10: Марафон відео ігор

Дайте собі знову побути дітьми і влаштуйте справжній баттл по улюбленим відео іграм. Виберіть кілька ігор на двох, у яких вам обом буде цікаво змагатися, і проведіть час весело разом, граючи на бажання або придумуючи тому, хто програв, смішні прізвиська.

А як ви збираєтеся відзначити цей День Валентина? Залишитеся вдома чи все ж таки вирішите вийти на побачення?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас